Нокол Кидман неустоима и почти на 50

Нокол Кидман неустоима и почти на 50
5 (100%) 1 vote

Никол Кидман е неустоима и почти на 50 години. За някои хора времето наистина спира и годините определено са благосклонни. Гени, поддръжка или въпрос на достатъчно възможност за козметични корекции.

Никол Кидман винаги е била привлекателна с перфектното си изваяно тяло, светли коси и чиста бяла кожа. Австралийката с холивудска кариера определено привлича и остава запомнена за дълго.

Така и на последната премиера с нейно участие на лентата „Лион“ в столицата Лондон, красавицата буквално събра погледите на фенове, фотографи и журналисти, а и на много от своите колеги.

Никол Кидман - на 49 отново кара погледите да гледат само към нея, когато е на червения килим

Никол Кидман – на 49 отново кара погледите да гледат само към нея, когато е на червения килим

Вече на 49-годишна възраст, Никол Кидман демонстрира съвсем неволно страхотното си тяло. Повдигната от вятъра дългата цепка на стилната й черна рокля се развя и стройните крака на актрисата се показаха в цяла прелест, с елегантен жест светлооката актриса отметна роклята, за да не се покаже повече от тялото й. Русата красавица само се усмихна нежно и продължи да се снима с феновете си на червения килим по случай премиерата.

Въпросният филм е за осиновено дете от Индия, неговото ново семейство са австралийци, след години детето отива в търсене на родните си корени през океана. Лентата напомня част от живота на актрисата Никол, която самата има две осиновени деца по време на брака с колегата си  – популярния ни Том Круз.

Кидман - една талантлива актриса и много изящна дама

Кидман – една талантлива актриса и много изящна дама

И освен това филмът е по действителен случай. Силен сюжет и хубава игра в лицето на Никол Кидман, за която отдавна сме видели колко талантлива е наистина тя. Предстои да видим и последното й превъплъщение, коментираме от изданието за новини Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар