Джина Стоева – една скромна фолк звезда!

Джина Стоева – една скромна фолк звезда!
4.8 (96%) 5 votes

Джина Стоева в очакване на щастието. Певицата, която всички познаваме от участия и с песните си, скоро ще стане майка.

Спортната и добре поддържана Джина отдавна мина 30 години, но не спира да младее и да бъде все така стройна и с ненатрапчивото си поведение тя успя да създаде свой собствен стил и отношение към нейната личност у останалите.

Джина Стоева - една щастлива жена и бъдеща мама

Джина Стоева – една щастлива жена и бъдеща мама

Днес в национален ефир тя откри малка част от личното си пространство, защото като цяло певицата избягва да демонстрира своя семеен и личен свят.

Около нея не гърми от скандали и гръмки заглавия, тя е певица, имаше няколко участия в риалити предавания по националните телевизии, където по-скоро опроверга мнението за поп фолк певиците, защото тя не е типичен представител – пряма, сдържана и напълно премерена в публичните си участия, един изграден и зрял характер.

Скоро тя ще бъде майка, не разкри много за бащата на детето си, само сподели, че се очаква да е момиченце и че те са щастливи, всичките й близки хора. Обича семейните ценности, но призна, че не държи на брака, сам по себе си като нещо задължително.

Джина в очакване на своето голямо и мечтано желание и щастие

Джина в очакване на своето голямо и мечтано желание и щастие

Джина Стоева е от години в музикалния бранш и въпреки това не е била от най-хитовите изпълнителки, но пък трайно си спечели своя аудитория и верни фенове. Тя е определено жена с качества и една рядко срещана в тези среди скромност, коментираме и ние, с нескрита симпатия към певицата Джина Стоева, от изданието за светски истории Клюки.БГ.

Желаем й леко раждане и много здраве и обич занапред – на нея и близките й хора. Както и бързо възстановяване и още много хитове на сцената скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар