Ива Екимова избухна с разтърсващо признание! (Приятелка написа да не го е правила)

Ива Екимова избухна с разтърсващо признание! (Приятелка написа да не го е правила)
5 (100%) 2 votes

Ива Екимова вероятно е намерила мъжа на мечтите си

Ива Екимова е щастлива и дори си е сменила профила в социалната мрежа. Там симпатичната светска пиарка вече е написала, че е „обвързана”. Това Ива Екимова не го бе направила дори и след като светската клюка я свързваше с доста мъже, когато я напусна последното й сериозно гадже Петрозар Филипов.

Приятелят на мъжа й Дими бе във връзка с пиарката няколко години, но накрая двамата се разделиха. Въпреки напъните на бившата телевизионерка да мине под венчило с бизнесмена, това не се случи. Според клюката той я хванал да флиртува с доста по-млад мъж, което го накарало не само да ревнува, но и да я напусне. Ива Екимова доста дълго ближеше любовни рани и не се показваше на светски събития.

Тя страдаше за своя бизнесмен, но сега съдбата най-после й е поднесе заместител-принц на бял кон. Затова тя е сменила и профила си на „обвързана”.
Наред с похвалите и пожеланията за много късмет в новата любов, един коментар обаче буди интерес. И той е на приятелката й Деси Тенекеджиева.

„Бъди много щастлива, Иве! И обичана! Но дръж личният си живот далеч от хорското любопитство. Това наистина ще е добре за теб”, посъветва я актрисата.

Ива Екимова наистина се опари от личните си неудачи и преживяванията си с Петрозар, защото все още не е написала кой е мъжът, който я направи пак да лети на крилете на щастието.

И според светските хроникьори това е Валентин Михов, макар никой от двамата да не си е признал връзката. Защото още преди футболният корифей да прекрачи прага на най-желаната Къща, двамата били забелязани в луксозен столичен ресторант. Там те без притеснение се отдавали на ласки и милувки, както правели много влюбените хора.

Петрозар Филипов наистина дълбоко нарани светската дама. Но това вече е в миналото и чаровната пиарка се радва на новата си връзка. За Вальо Михов се знае, че нежен, романтичен и галантен, но заради играта му във ВИП Брадър още не е признал коя дама е стоплила сърцето му. Ива Екимова пък мълчи, защото не се радва особено много на хорската обич.

Ива Екимова пак е влюбена

Ива Екимова пак е влюбена

Те не я долюбват още от участието й във ВИП Брадър, когато се мазнеше на паркетният лъв Евгени Минчев. Затова тя предпочита да мълчи и все още да не разкрива официално кой е новият мъж в живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар