Жестоката истина: Тежка болест оставя Димитър Бербатов в България! (диагнозата разплака близките му)

Жестоката истина: Тежка болест оставя Димитър Бербатов в България! (диагнозата разплака близките му)
4.4 (87.5%) 8 votes

Димитър Бербатов остава в родината заради тежко заболяване!

Големият Димитър Бербатов не спира да бъде обект на интерес и одумване от страна на фенове и медии заради отказа си към няколко европейски отбора. Бербо все повече се застояваше в България и дори записа дъщеря си Деа да учи в родно школо.

Това доказва, че Димитър Бербатов има намерение да се установи за дълъг период в столицата, а причината за решението му разтърси близките. Оказа се, че поводът за връщането му у нас е тежко заболяване. Но не на Митко Бербатов, а на майка му Маргарита Бербатова.

Бербатов

Митко Бербатов остава да живее у нас, заради болестта на майка си Маргарита, която може да страда от жестоката МС

Последната вече няколко пъти излиза в отпуск от работата си и се подлага на множество изследвания. Диагнозата след които обаче, продължава да бъде неясна. Близки до семейството на Бербатов разкриха, че има голяма вероятност болестта на Маргарита Бербатова да е множествена склероза.

МС е наистина страшно и много коварно заболяване, което спада към автоимунните болести, отключвани в тялото след силен стрес или по генетични причини.

Предполага се, че при майката на Бербо болестта се е отключила след тежкия развод със съпруга й Иван, тъй като двамата бяха постоянно на прицел на жълтите медии.

„Димитър постоянно моли Маргарита да отиде и да се изследва във Франция, но тя отказва. Разчита на роден невролог специалист, с когото се консултира до момента. Няколко пъти мина на ядреномагнитен резонанс, но все още диагнозата не е точно поставена. Дано все пак да няма МС, защото борбата с нея е наистина непосилна“, коментират източниците.

Припомняме, че преди време се говореше, че именно множествената склероза е заболяването, с което се мъчи Слави Трифонов, но истината продължава да стои под въпрос.

Познатите и приятели на Бербо и семейството му стискат палци и се молят състоянието на Маргарита да не е толкова сериозно и тя да се възстанови.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Жестоката истина: Тежка болест оставя Димитър Бербатов в България! (диагнозата разплака близките му)”

  1. Фаааккккооф

    Дек. 20. 2016

    Да ви иббаа скапаните заглавия жълтясал сайт. Тоя дето е писал заглавието да го дууууаахааа пееерраассс такъв.

  2. До Фаааккккооф

    Дек. 20. 2016

    научи се да пишеш и тогава коментирай бе батал такъв

Добавете коментар