Взрив! Ася Капчикова вкамени Иван и Андрей: Виж с кого пожела да го направи! (плеймейтката яко загоря във Фермата)

Взрив! Ася Капчикова вкамени Иван и Андрей: Виж с кого пожела да го направи! (плеймейтката яко загоря във Фермата)
4 (80%) 4 votes

Ася Капчикова успя да накара Иван и Андрей да си глътнат граматиката!

Иван Христов и Андрей Арнаудов останаха като вкаменени от претенцията на плеймейтката Ася Капчикова във „Фермата“. За дългите си години опит в телевизията, опосумите не бяха виждали такова чудо като бившото гадже на Криско.

Преди броени дни красавицата от Девин заявила без капка свян пред Иван и Андрей, че не издържа и ден повече в селската къща без интимни ласки. И настояла да й ги предоставят, ако искат участието й във формата да продължи нормално.

Ася Капчикова

Ася Капчикова не издържа и шокира Иван и Андрей с мераците си да го направи час по-скоро, пък макар и сама със себе си

Не, разбира се, Ася Капчикова не е стигнала дотам, че директно да си поиска от Иван или Андрей да я опънат. Миньончето чисто и просто настояло да й предоставят типично женската играчка за такива случаи.

„Аз самата имам такава играчка у нас, при това не е една, а няколко. Но нарочно не я взех със себе си, защото ми беше неудобно, а и мислех, че ще издържа. Но, хора…, не съм карала повече от една-две седмици без джиджи-биджи и вече не съм на себе си“, тръшнала се Ася Капчикова на продуцентите.

Сега, когато и приятелката й Гери Дончева вече не е във Фермата и не може да я напътства със съветите си, екс половинката на Криско хаптен изчаткала по темата.

Мераците на Ася Капчикова обаче накараха останалите участници във Фермата да се опулят и да започнат откровено да я бъзикат. Защото на повечето от тях дори не им хрумвало за креватни игрички при положение, че живеят в такива мизерни условия и бъхтят като волове по цели дни.

Интересното сега е да разберем дали все пак продуцентите ще бъдат така благосклонни към молбата на Ася и ще й подарят мечтаното „другарче“, или ще я отсвирят да се оправя, както свари.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар