Признанието на Никол Шерцингер предреши връзката й с Григор Димитров (Имат ли още бъдеще?)

Признанието на Никол Шерцингер предреши връзката й с Григор Димитров (Имат ли още бъдеще?)
5 (100%) 3 votes

Никол Шерцингер за пореден път бе откровена за връзката си с Григор Димитров.

Световната топ звезда Никол Шерцингер накара нашия Гришо да си отдъхне и даде надежда, че връзката им явно не е пред разпад. Оказва се, че двамата имат сходни виждания за съвместното си бъдеще, което им предвещава още дълги години любов, узна kliuki.bg.

Никол Шерцингер и Гришо са на едно мнение за децата

Никол Шерцингер и Гришо са на едно мнение за децата

Наскоро се заговори, че певицата е готова най-сетне да мине под венчилото и да стане майка, защото и възрастта започва да я притиска, но Григор никак не бил съгласен с нейните планове, защото иска да постигне още в кариерата си, а не да се задоми и да я закопае на дъното. 38-годишната Никол Шерцингер не крие силните си чувства към Димитров, а се оказва, че споделя и неговия мироглед.

Преди дни тя сподели на всеослушание, че все още не се чувства готова да има свои деца, въпреки че би искала именно Григор да е техен баща. За това свое нежелание да изпълни естествената си мисия на жена обаче, се крие правдоподобно оправдание. Тя е част от едно наистина голяма семейство от Хаваите, където раждат деца непрекъснато, дори и да не са подготвени за тази крачка.

Именно за това Никол Шерцингер е категорична, че при нея бременността ще се случи, когато й дойде времето, а не пришпорено. Кога ще бъде това, вероятно и тя не знае, но засега Гришо може да си отдъхне. Прекрасната певица споделя, че с Димитров са заедно от „не малко време“, но засега са се отдали на мига и искат да изживеят всички емоции стъпка по стъпка, пише sportal.bg.

Засега гаджето на тенисиста е решена също да акцентира върху кариерата си и всевъзможните дейности, с които се занимава. Никол Шерцингер разкрива, че се чувства избрана да стои нещо голямо, да помага на хората и да ги радва с труда си и иска да изпълни на максимум тази своя задача, а след това да се отдаде на майчинство и семеен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар