Андреа се поболя: Изловиха Кубрат с любовницата му в Берлин! (шокиращите снимки променят всичко – ВИЖ ТУК)

Андреа се поболя: Изловиха Кубрат с любовницата му в Берлин! (шокиращите снимки променят всичко – ВИЖ ТУК)
3.4 (68.57%) 7 votes

Кубрат Пулев върти паралелна връзка и мами Андреа с любовница в Берлин!

Супер скандалът на годината – в това е на път да се превърне разкритието за Кубрат Пулев, който изневерява на Андреа с красива и млада брюнетка в Германия. Снимките на новата двойка бяха направени от папараци на агенция ПИК.

Оказва се, че в родината си Кобрата го играе силно влюбен и верен мъж на фолк певицата Андреа, а мине ли границата на държавата, филмът става коренно различен.

Андреа

Върти ли паралелна връзка Кубрат Пулев в Берлин и знае ли Андреа за това?!

На 14 октомври, петък, Кубрат Пулев е засечен в един от моловете на Берлин с въпросното момиче, което виждате на снимките. Тя е коренна противоположност на Андреа, тъй като няма нито силикон в пазвата, нито хиалурон в джуките.

Въпреки това не може да се отрече, че е доста надарена и много красива. А освен това е и по-млада от родната изпълнителка. Но това е без особено значение в сравнение с факта, че двамата с Кубрат Пулев часове наред обикаляли бутиците в мола и особено спортните магазини за дрехи.

Брюнетката пазарувала на корем като разбира се, всичко плащал Кубрат. Гаджето на Андреа не спирал да подтиква момичето да си избира дреха след дреха като в един от спортните магазини тя премерила повече от 30 якета.

Ето ги двамцата в германския мол - Кобрата дори сам разкопчава якетата на мацката

Ето ги двамцата в германския мол – Кобрата дори сам разкопчава якетата на мацката

Девойката определено си я бива, още повече, че е изцяло натурална

Девойката определено си я бива, още повече, че е изцяло натурална

„Тя купуваше, а Кобрата седеше плътно до нея и дори й помагаше с дрехите. Не спираше да й казва, че й седят добре и да й подарява. След това обаче огладня и двамата се запътиха към един от ресторантите в мола. През цялото време изглеждаха като истинска двойка, затова не ни е ясно що за спекулации и фантазии са това с голямата им любов с Андреа“, коментират очевидци на шопинга в Берлин.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар