Петя Буюклиева жив тиранин: Виж на какво подлага мъжа си!

Петя Буюклиева жив тиранин: Виж на какво подлага мъжа си!
5 (100%) 1 vote

Петя Буюклиева е жив тиранин в къщи

Петя Буюклиева не спира да тормози половинката си. Мъжът й Тони е подложен на тормоз от нея. Изпълнителката с пет октави в гласа си го юрка непрекъснато. Често двамата била забелязвани да пазаруват из кварталните супермаркети.Съседите вече са свикнали с картинката, при която Тони мъкне огромните торби с продукти, а червенокоската до него е със свободни ръце.

Рядко тя се присягала да вземе най-леката чанта, като след малко отново я тиквала в ръцете на съпруга си. В един от последните дни на предишния месец колоритната двойка отново бе засечена от папараци. Петя и съпруга й Тони изскочили от магазина, натоварени с продукти.

Но трите препълнени догоре найлонови торби, в които имало плодове, зеленчуци, месо и сладки изкушения, ги носел само мъжа на Петя. А певицата подскачала около него, като не спирала да му нарежда нещо.

„Петя си е такава, жив тиранин. Не спира да юрка мъжа си, той й е като роб. Често дома им се огласява от нейните крясъци, гласът на Тони почти никога не се чува”, твърдят съседи на звездната фамилия.

И добавят, че в дома им Тони бил този, който готвел, чистел и перял, а неговата съпруга само го наставлявала и за благодарност го обсипвала с грозни думи. За капак на всичко Тони прекъснал кариерата си на музикант и се посветил изцяло на жена си.

Той зарязал китарата и станал мениджър на Петя Буюклиева. Бил този, който уреждал участията й, хонорара, сред задълженията му било още да й оправя прическата и грима преди участия.

Петя Буюклиева третира мъжа си като роб

Петя Буюклиева третира мъжа си като роб

Паметливи припомнят, че капризната певица му зашлеви звучен шамар в шоуто „Музикална академия”, защото не се бе справил успешно с косата й.

„Петя трябва да му вдигне паметник. Толкова години я носи на ръце, а тя само му крещи”, удивени са от търпението на Тони от обкръжението на звездното семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар