Ники Михайлов стори немислимото и удари всички в земята! (Нови снимки от откриването на бутика му)

Ники Михайлов стори немислимото и удари всички в земята! (Нови снимки от откриването на бутика му)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов предизвика фурор в светските среди.

Откриването на бутика на Ники Михайлов в столичен мол миналата седмица се превърна в топ събитие. Основната причина за това, разбира се, е топ марката, която футболистът ще представя ексклузивно у нас, но и повече от добрата подготовка за шоуто, което дълго ще се помни, научи kliuki.bg.

Ники Михайлов спретна запомнящ се спектакъл

Ники Михайлов спретна запомнящ се спектакъл

Както стана ясно преди дни, събитието бе уважено от куп родни знаменитости с утвърдено чувство за стил. Те са повече от щастливи, че вече ще могат да пазаруват моделите на любимата си марка директно от официалния й магазин у нас и предвещават бляскаво бъдеще на новото бизнес начинание на Ники Михайлов. Той се бе погрижил не само за изрядния вид на бутика, но и за доброто настроение на гостите си.

Модната марка реши да последва актуалната тенденция да има свои „ангели“, като в тях се превъплътиха прекрасните Диляна Попова, Венета Харизанова и Биляна Ятовска, а последната дори се издигна над земята със своите бели крила. Дяволът пък бе Дидо и Д2, яхнал мощен мотор, над който и той буквално полетя.

Определено тези изпълнения ще бъдат давани за пример и вероятно ще разчупят подобен тип предстоящи модни събития, което е прекрасно. Освен стена на славата, пред която видните гости не пропуснаха да се щракнат, бе изграден и своеобразен подиум, на който минаха още Александър Сано, Добри Делев и други, облечени от глава до пети в дрехи и аксесоари на марката, пише hotarena.net.

Сред присъстващите няма как да не откроим имената на златните ни момичета и Мария Петрова, Михаела Филева и VenZy, моделът Юлия Кулиш, режисьорът Люси Иларионов в компанията на любимата му Ани Хоанг, топ гримьорът Кирил Чалъков, стилистът Стоян Апостолов-Стоянски, Ива Атанасова и Денис Касъмов. Всички те са фенове на марката, а и приятели на Ники Михайлов и не пропусната да го уважат в този важен за него ден, който слага начало на нов период в живота му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар