Петко и Яна в шок след раждането: Този кошмар ги съсипва! (подробности + снимки на бебето Ян)

Петко и Яна в шок след раждането: Този кошмар ги съсипва! (подробности + снимки на бебето Ян)
4.7 (93.33%) 3 votes

Петко Димитров и съпругата му Яна Димитрова са едновременно щастливи, но притеснени!

Съвсем скоро на бял свят се появи второто общо дете на Петко Димитров и танцьорката Яна Димитрова. Малкият им син носи името Ян като е кръстен едновременно на майка си и на силната енергия Ин и Ян.

Пред медиите родилката Яна призна след раждането, че е искала да кръсти бебето си на баща му Петко, но той самият не е позволил това. Което показва за пореден път голямата му любов към своята съпруга.

Петко Димитров

Петко Димитров и Яна са едновременно щастливи, но и притеснени за Доменик

Малкият Ян и мама са добре и се чувстват отлично. Затова и всичко щеше да върви по ноти, ако не беше неочакваният кошмар, пред който се изправиха щастливите родители. Причината е първородният им син Доменик, който категорично отказвал да приеме братчето си.

„Много ревнува от Ян. Такова нещо не сме очаквали. Знаем, че е нормално и че това е обичайната реакция за много деца, но когато се сблъскаш лично с проблема, виждаш колко сложно е всичко. При раждането на Доменик, батко му Виктор беше щастлив и сияеше до него. А сега Доменик казва, че обича мама и тате, но изобщо не обича и не иска бебето Ян“, разкриват самите родители.

Припомняме, че Виктор е синът на Петко Димитров от първия му брак с чаровницата Мария Игнатова. Когато се роди Доменик обаче, Вики беше доста по-голям от него и може би е разбирал по-правилно нещата.

За Петко и Яна чувствата на децата им са от огромно значение и точно затова реакцията на Доменик силно ги притеснила. Единственото, за което се молят сега, е този проблем да отшуми от само себе си и голямото им момче да започне да приема братчето си.

Малкият сладур Доменик ревнува и не иска да приеме бебето вкъщи

Малкият сладур Доменик ревнува и не иска да приеме бебето вкъщи

Специалисти обаче са убедени, че понякога в подобни случаи се налага и консултация с детски психолог. Дано при тях да не стане чак така, надяват се близките и приятелите им.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар