Брус Уилис шокира: Изгубих дъщеря си!

Брус Уилис шокира: Изгубих дъщеря си!
3.8 (75%) 4 votes

Брус Уилис е бесен от това, което вижда и разбира за шерка си!

Известният екшън герой Брус Уилис е меко казано ядосан и потресен от случващото се с една от дъщерите му. 22-годишната Талула постоянно злепоставя родителите си, но чашата за баща й вече преля, научи Kliuki.bg.

Последното, което изкарало от равновесие актьора, е свързано със снимките, които щерка му пусна в интернет. Тя се показа само по гащи, а на един от фотосите дори е бръкнала в тях, показвайки че търси удоволствието сама.

Брус Уилис остана с едно дете по-малко

Брус Уилис остана с едно дете по-малко

Това не просто вбесило Брус Уилис, но и го накарало да се отрече от нея. Той заявил в очите на дъщеря си, че за него тя вече не съществува.

Звездата от „Умирай трудно“ просто не издържал на поредната гавра на Талула. Той отдавна й бил набрал, тъй като е известно, че младата дама върти любов и с жени. Освен това тя постоянно се напива и дрогира.

Всичко това накарало Брус Уилис да забрави завинаги за най-малката си дъщеря от Деми Мур. Той искал да изтрие срама, който тя му причинява и спрял да поддържа връзка с нея.

Преди време 22-годишната Талула сподели публично, че не се радва от факта, че е попаднала в точно това семейство, тъй като славата й пречела. Тогава тя на практика обиди родителите си, изявявайки желание да има други такива.

„Толкова неща й простих, но всичко има граници. Вече не издържам, тя ме прави за смях пред целия свят.“ – вайкал се Брус Уилис.

Говори се, че Талула му имала много по-сериозна причина от славата да не иска да му бъде дъщеря. Тя още като дете ставала свидетел на изневерите на баща си, някои от които направо пред очите й. Това я отчуждило от татко й и така днес двамата дори не се понасят.

Самият Брус Уилис обаче обвинявал Деми Мур за това, което става с дъщеря им. Той считал, че акрисата прекалено много е разглезила децата им.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар