Диетата на Сара Джесика Паркър разкрита (Ето и на останалите три от култовия сериал)

Диетата на Сара Джесика Паркър разкрита (Ето и на останалите три от култовия сериал)
5 (100%) 1 vote

Диетата на Сара Джесика Паркър е разкрита

Заради нея Сара Джесика Паркър изглежда умопомрачително. И останалите три героини от сагата „Сексът и градът” винаги са били в топ форма.Защото са разчитали на уникални хранителни режими, които са ги спасявали от наднормено тегло.

Сара Джесика Паркър, която бе в ролята на Кара Брадшоу в хитовата поредица, винаги е имала стройна фигура. И продължава да е модна икона. Актрисата отрича ботокса, хиулороновата киселина, пластичните интервенции, а почитателите й още се възхищават на стройните й крака.

Сара Джесика Паркър твърди, че е заради измислената от самата нея диета. Има и своя тренировъчна програма, която нарича „лесни физически упражнения”. Тайната е, че предпочита да върви пеша и да изкачва стълбите сама.

Сара не прекалява с мазното и тлъстото, ограничава захарта и алкохола. Хапва си от всичко, но в определено количество.Ким Катрал, която в „Сексът и градът” е в ролята на палавата светска пиарка, е спазвала диети през целия си живот.

Ексцентричката спазва едно правило-никога не си дояжда вечерята. За да не се изкушава я залива обилно с лимонов сок. Трикът й е познат като „диетата на южния бряг”. Ким Катрал консумира също нискомаслени млека и млечни продукти. Набляга на морските дарове, а месото в менюто й е само на скара.

Героинята на Катрин Дейвис в сериала е Шарлот Йорк. Тя харесва кръшните извивки на тялото си и никога не е била фен на жестоките диети, подобно на колежката си Сара Джесика Паркър. Преди снимки спазва хранителния режим „Зоната”, в който има правилно разпределение на въглехидрати, мазнини и протеини. И спортният й режим е необременяващ, както и хранителния. Живее под хълмовете на Холивуд и любимото й спортно занимание е дълго да разхожда кучетата си, както го прави и нейната героиня.

Сара Джесика Паркър има собствена система за отслабване

Сара Джесика Паркър има собствена система за отслабване

Синтия Никсън, изиграла Миранда Хобс пък обратно, е луда по японската диета и сушито. Има свой специалитет, наречен „доматената изненада на Синтия”. И собствен набор физически упражнения, съвкупност от няколко спорта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар