Кейт Мидълтън трепери за живота си: Ще я застигне ли съдбата на Даяна? (Вече е нарочена)

0

Кейт Мидълтън се страхува за живота си

Кейт Мидълтън се притеснява, че ще последва съдбата на свекърва си. Принцеса Даяна бе убита на 31 август 1997 година от тайните служби на М16. Херцогинята на Кеймбридж е силно притеснена, че ще я последва същата съдба. Това разкрива разговор между нея и кралица Елизабет Втора. В прав текст бабата на съпруга й казала

„Ти изпълни своята задача”. Според принцеса Кейт думите й се отнасят за това, че тя вече е родила децата на принц Уилям.Заради това младата жена живее в постоянен страх, че може да загине в автомобилна катастрофа, както това се случи с нейната свекърва, съпругата на принц Чарлз.

Притесненията си Кейт Мидълтън вече е споделила със своите близки. Не е тайна, че кралица Елизабет Втора не харесва семейството на принцеса Кейт и го счита недостойно за синята кралска кръв.

Заради това Кейт е още по-силно вцепенена от думите на кралицата. Според източници в Бъкингамският дворец тя казала почти същите думи на снаха си Даяна, два месеца преди злощастната катастрофа.

Другата причина, поради която Кейт трепери за живота си е „самоубийството” на нейната приятелка и акушерка Джакина Салдана. Случаят е забулен в мистерия. Джакина е открита в дома си на 7 декември 2012 и според официалната полицейска версия се е самоубила.

Катрин Мидълтън обаче била убедена, че близката й приятелка била убита. Защото малко преди смъртта й тя споделила колко зле се чувства сред кралското семейство и й разкрила някои смразяващи кръвта тайни. След което намерили трупа на Салдана.

Преди няколко месеца няколко британски и български вестници гръмнаха с друга изненадваща информация за Кейт и Уилям. Според изданията бракът им буксувал и заради това принцеса Кейт намирала утешение в обятията на български бандит.

Кейт Мидълтън се страхува да няма съдбата на Даяна
Кейт Мидълтън се страхува да няма съдбата на Даяна

Дори се завъртя клюката, че принц Джордж бил негово дете, а не на принц Уилям. Ако това отговаря на истината значи Кейт е тръгнала по стъпките на Даяна.

Която също имаше връзка с мъже от различни точки на света и не го криеше. Но Елизабет Втора която все още желязно държи Англия не би позволила такава гавра със синята кръв на кралската фамилия. И според някои издания вече издала смъртната присъда на Кейт Мидълтън.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.