Брад Пит остава по-мъдрият в двойката, но едва ли за дълго

Брад Пит остава по-мъдрият в двойката, но едва ли за дълго
Гласувайте за статията

Войната между Брад и Анджелина продължава, след официалното признание, че двойката се разделя, следва борба за децата.

В тази битка основно актрисата иска да участва, защото тя изисква да получи пълните попечителки права за отглеждането на шестте им деца, освен това имала доста против възпитателните методи на Брад Пит като това било и в основата на идеята за тяхната раздяла.

Една от най-харесваните двойки и толкова популярни в Холивудските среди имена прекараха дълги години съвместен живот, не отдавна и официално се ожениха, за да отпразнуват любовта си и с децата, които заедно отглеждаха – шест на брой. Според изказвания на дамата, Брад имал доста строги виждания за възпитанието на децата им, което на нея не й допадало.

Брад Пит остава по-спокойния в отношенията по развода, но докога ли

Брад Пит остава по-спокойния в отношенията по развода, но докога ли

Самият Брад, обаче не рядко е бил забелязван да полага грижи за децата и често техни близки са го определяли като доста всеотдаен баща, думи потвърдени и от техни прислужници и детегледачки. Все още Брад се надява да се решат проблемите спокойно и двамата да не стигат до съдебни дела, но Анджи настоява не за съвместно физическо и юридическо попечителство, а за пълно такова, коментират и от медията „Лайфстайл“.

И все пак както и той споделя отношението към децата е най-важното и затова възрастта и опита от негова страна си казват думата, той иска мирно решаване на кофликтите. За околните Брад дори винаги е бил прилежен родител, различия може би имат, но знаем и че той обича децата, споделяли техни познати, множеството публични изяви на звездата с децата също го доказват.

И ние от изданието за светски истории – „Клюки.Бг“ също признаваме, че очакваме развитието на историята в развода на двамата ни основни герои Брад и Анджелина, защото все пак това е една от най-запомнящите се светски двойки, с толкова успехи и интересен живот. А може би е време и красавицата Анджелина да преосмисли поведението си и силните си изисквания, ще видим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар