Звезда ли си, щом си известен у нас

Звезда ли си, щом си известен у нас
5 (100%) 1 vote

Звезда ли си щом си известен у нас, това е тема, която често може да бъде дискутирана особено щом заговорим за родните ни знаменитости и техните изяви на малкия екран и в различни телевизионни проекти.

Напоследък ги виждаме във формати, пресъздаващи живота им в реално време, но в изкуствена за тях среда – „Фермата“ и „Вип Брадър“.

Не всички там са особено известни, някои са познати просто покрай своите половинки – Ирина Тенчева, Елен Колева и още, други пък са по изчезнали от публичната сцена, но пък множество поколения помня ти то не с лошо, до момента поне – Кака Лара, Миглеа Ангелова, Кака Лили, Торнев.

Емануела вече е решила за какво ще похарчи парите си от шоуто

Емануела

Да, обаче за тях една голяма част от изградения имидж рухна щом вече се показаха в ежедневната си роля, в обикновена, битова среда, с всичките си недостатъци и дребни житейски несъвършенства.

Както винаги има и много известни, но към момента, но е трудно да се предположи дали тези хора биха били част от историята за в бъдеще. Това са модерните лица като – Жана, Емануела или Явор Бахаров, млади и успели сега, но с доста съмнителни дарби и поведение, за да бъдат лидери и пример за дълъг период от време.

Определено е спорно дали щом си водил едно две известни предавания или си имал няколко музикални хита това те прави звезда, у нас, дали заради мащабите или заради манталитет десетина публични изяви и няколко корици на списание, те правят звезда, всъщност си известен, но за да бъде някой звезда е редно да си от ранга на Лили Иванова, дует Ритор, Слави Трифонов, например. А щом си толкова популярен пък, вече носиш отговорността за поведението си, но там мнозина се провалят.

Защото щом си идол на поколения българи, не е редно да бъдеш само себе си и да дадеш пример и да покажеш стил и класа – понякога има и такива българи Графа, Васко Василев, Ники Илиев и още от различни възрасти, но все имена, които се замислят педи да кажат или направят нещо пред публика, защото славата е не само привилегия и отговорност, жалко че тези дни по телевизията виждаме все по-малко примери за подражание, коментираме и ние от „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар