Тачо бесен на Жени, постави ѝ шокиращ ултиматум!

Тачо бесен на Жени, постави ѝ шокиращ ултиматум!
3.5 (70%) 2 votes

Жени Калканджиева получи „шамар“ от мъжа си!

Въпреки че отново се събраха и отново са семейство, проблемите пред Жени Калканджиева и Тачо не свършиха. Двамата все още имат доста конфликти помежду си, научи екипът на Kliuki.bg.

Последното, заради което Стафан Манов е избухнал, е свързано с теглото на жена му. Мис България 1995 била толкова много отслабнала, че вече не го привличала толкова.

Тачо вече не харесва визията на Жени Калканджиева

Тачо вече не харесва визията на Жени Калканджиева

Тачо по принцип харесвал слаби жени, но на Евгения не му допадало как й стои. Гърдите й били станали доста по-малки, а и по лицето й започнали да изпъкват все повече бръчки, тъй като от отслабването кожата й увиснала.

Зрителите трудно могат да видят Жени Калканджиева в това й състояние, тъй като преди студиото на „ВИП Брадър“ от екипа на шоуто я правели като нова, използвайки всякакви процедури.

Тачо обаче поставил ултиматум на съпругата си. Той гласял, че или ще наддаде някое друго килце, или повече няма да си ляга с нея.

Бившият брадър бил бесен от това, че жена му изглежда по-зле. Той смятал, че за годините й по-добре ще й стои малко по-заоблен вид, подчертаващ формите й.

Причината Жени Калканджиева да отслабне толкова е в мъката по смъртта на майка й. Възрастната жена си отиде наскоро, а миската продължавала да се обвинява, че не е била по-дълго време край нея в последните й дни.

Освен проблемите с теглото, Евгения била занемарила и целия си външен вид. Вкъщи се разхождала по анцуг и без никакъв грим, което отблъсквало Тачо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тачо бесен на Жени, постави ѝ шокиращ ултиматум!”

  1. Лили

    окт. 24. 2016

    Сега тя трябва след всичко на което я подложи и да дебелее и отслабва по заповед. Как можа да се излага пред цяла България с тоя тъп пиян безполезен урод.

Добавете коментар