Бомба: Теди Велинова вкамени д-р Енчев! (това, което му съобщи, го накара да онемее)

Бомба: Теди Велинова вкамени д-р Енчев! (това, което му съобщи, го накара да онемее)
5 (100%) 2 votes

Теди Велинова успя да ошашави тотално своя съпруг д-р Енчев!

Красивата съпруга на д-р Ангел Енчев – манекенката Теди Велинова успя да вкамени любимия си с новината, която му съобщи. А именно – че отново е бременна и чака второто им дете.

Припомняме, че двамата вече имат едно малко и красиво момченце, но до момента поне не бяха правили планове за второ отроче. Поне не толкова скоро. Явно бебето ще дойде в дома им неочаквано и единствено по волята на съдбата.

д-р Енчев

Теди Велинова отново е бременна, ще дари д-р Енчев с второ дете. Вестта направо смая пластичния хирург

Напук на предположенията, че д-р Енчев е останал неприятно изненадан, защото не е бил готов да става татко за втори път, самият той призна, че се чувства повече от щастлив и няма търпение да гушне бъдещото си дете. Надява се обаче този път то да е момиченце и да прилича на майка си Теди Велинова.

Самата бременна красавица бе засечена с мъжа си от папараците на Николета Лозанова, докато двамата чакаха пред гинекологичния кабинет на една от известните столични клиники.

Теди Велинова беше облечена в широки дрехи, които обаче не успяваха да скрият наедрялото й вече коремче. При все, че фигурата на последната винаги е била повече от перфектна, дори два килограма отгоре биха се забелязали.

Приятели и близки на семейството не спират да звънят на Теди и Ангел Енчев, за да им честитят и да пожелаят лека бременност на бъдещата мама, както и появата на едно красиво и здраво бебе.

„Най-важното е сега Теди да се грижи за себе си и да си почива, защото все пак не е на 20 години и всяка следваща бременност си е изпитание за огранизма и психиката. Тя обаче е желязна жена и сме сигурни, че всичко ще протече гладко. Особено с любовта и подкрепата на съпруга й“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар