Алекс Арабаджиева блесна в уникалните дрехи на Евгения Борисова! (СНИМКИ)

Алекс Арабаджиева блесна в уникалните дрехи на Евгения Борисова! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Алекс Арабаджиева направи фурор с дрехите на дизайнер номер едно у нас – Евгения Борисова!

Наследницата на известния род Арабаджиеви – Александра, направи бум в модата. Хубавицата позира за най-актуалната ни дизайнерка Евгения Борисова, пише HotArena.net.

Снимките в общия проект на двете дами бяха направени пред студиото на фотографа Костадин Кръстев – Коко. Алекс блесна изцяло в марката на Евгения Борисова – STAR DUST.

Арабаджиева е сред онези, които представят най-новата колекция на модния бранд на Евгения Борисова. Тя е облечена в черно яке, което е от естествена кожа. Върху него стои бродерия от перли и камъни, изобразяващи фирмения надпис на марката и логото.

Миналата година Александра Арабаджиева също прикова вниманието. Тогава тя беше звездата на Fashon Week и се появи качена на расов кон, докато носеше стилното си облекло.

Евгения Борисова този път залага и на бялото, което определя като „новото черно“. Белият цвят е заложен в няколко модела от есенно-зимната й колекция, научи Kliuki.bg.

„Заложих и на прекрасната Алекс, която според мен е наистина невероятнам, и както казах и преди – време е да разчупим всички клишета и да покажем съвсем нови модни икони и интересни лица на ценителите на красотата. Благодаря и на професионалистите Коко, Пепи и Маринка за заснемането на тази фотосесия.“ – коментира Евгения Борисова.

Вижте снимки на Алекс Арабаджиева от въпросната фотосесия!

Aleks-Arabadjieva8

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар