Мира Добрева изригна: Милата водеща ръси обиди заради Жоро Торнев! (истината ще ви потресе – още подробности)

Мира Добрева изригна: Милата водеща ръси обиди заради Жоро Торнев! (истината ще ви потресе – още подробности)
5 (100%) 3 votes

Мира Добрева изригна така, както не сме я виждали досега!

Благата и кротка водеща на БНТ Мира Добрева показа, че има нокти, а може и да хапе, когато се почувства лично засегната. Красавицата изригна в социалната мрежа заради съпруга си Жоро Торнев, когото обожава.

Припомняме, че режисьорът Жоро Торнев е един от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, но още от самото начало не е долюбван от голяма част от зрителите. Много от които си позволяват директно да го коментират и нагрубяват в профила на самата му съпруга Мира Добрева.

Мира Добрева

Мира Добрева явно още безумно обича мъжа си Жоро Торнев, тъй като е готова да го брани със зъби и нокти от всичко и всички

Именно подобни изказвания и особено по-нецензурните от тях, станаха причина Мира Добрева да изригне и яко да накълве досадниците, дръзнали да петнят името на мъжа й с разсъжденията си.

Постъпката на водещата обаче стана повод за ожесточени полемики доколко правилно е това, което прави. Защото, както отдавна се знае, а и самият Жоро Торнев е признавал, той не е седял мирен и кротък през всичките години съжителство с Мира.

За никого не са тайна изневерите на режисьора и забежките му – ту за една нощ, ту за малко повече, със знайни и незнайни красавици. Нещо повече – той и Мира Добрева преживяха и момент на криза в брака си, по време на която разводът чукаше на вратата им.

Само чудо и най-вече огромната любов на Мира Добрева бяха причината семейството да остане заедно и да опита да скрепи отношенията си. Явно сега водещата е решила, че е един от тези моменти, в които трябва да засвидетелства на мъжа си цялата си обич и опора. За да види той какво би изпуснал, ако пак кръшне някъде.

Дали Торнев ще съумее този път да оцени Мира обаче, това предстои да видим.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар