Деми Мур – изхвърлена като парцал!

Деми Мур – изхвърлена като парцал!
4 (80%) 2 votes

Актрисата Деми Мур преживя унижението на целия си живот!

Ексцентричната Деми Мур бе зарязана от гаджето си по най-бруталния начин. Актрисата достигна най-голямото дъно в своя живот, научи Kliuki.bg.

Както е известно, синът на английската кралица се беще увлякъл по холивудската звезда, но тази връзка вече е в историята. Принц Андрю е бил шута на бившата на Брус Уилис, подчинявайки се на майка си.

Принц Андрю би шута на Деми Мур

Принц Андрю би шута на Деми Мур

Елизабет Втора беше твърдо против Деми Мур да влиза в семейството. Тя на няколко пъти заплаши сина си, че ако се ожени за провокативната актриса, ще го отстрани от кралската фамилия.

В крайна сметка това е дало резултат и братът на принц Чарлз решил да не рискува всичко заради една жена, колкото и изкушаваща да е тя.

Най-брутален обаче е начинът, по който се е случило това. Един ден принц Андрю изпратил Деми Мур за Америка и повече не се обадил. Актрисата била напълно изтрита от живота му, без дори да получи обяснение.

Причините, поради които кралицата не одобряваше синът й да бъде с холивудската знаменитост, са свързан със скандалното минало на актрисата. Тя беше омъжена за мъж, който е с близо 15 години по-млад от нея (Аштън Къчър), а и в САЩ постоянно се пише за скандали около нея.

Така Деми Мур се озова изоставена от пореден свой възлюбен. Досега почти винаги мъжете първи й бият шута, колкото и странно да изглежда това, предвид красотата й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар