Бомбата избухна: Как ще обясни Коцето на Надя тези снимки! (виж черно на бяло колко й е „верен“)

Бомбата избухна: Как ще обясни Коцето на Надя тези снимки! (виж черно на бяло колко й е „верен“)
5 (100%) 2 votes

Коцето винаги е отричал забежките си и това, че обича да кръшка!

Чаровникът Коцето определено може да събуди симпатиите у жените, а и не само това. Палавникът е известен от години със слабостта си към красивите дами, а фактът, че отдавна е женен и с две деца, не променя много-много ситуацията.

До момента обаче Константин винаги успяваше да се измъкне сух от водата и не спираше да повтаря, че не изневерява на красивата си съпруга Надя. Въпреки че доста източници и очевидци са твърдели обратното.

Коцето

Коцето и Надя винаги са били обект на клюки, заради шавливостта на певеца

Е, сега обаче Коцето ще трябва да обясни на благоверната си какво точно е правил и с коя, за да се разгорещи дотам, че да опули всички мадами в столично заведение, където пя преди няколко дни.

Вие също ще облещите очи като зърнете пакета на изпълнителя, който буквално ще се пръсне под мощния напор на достойнството му. Очевидци на горещата гледка твърдят, че Коцето излязъл да пее възбуден до краен предел и изглеждал толкова разсеян и отдаден в мислите си на нещо странично, че дори не се усетил да си прикрие малко срамотиите.

„Той винаги си е фиркал на участия като любимото му питие е уискито. Този път също си беше пийнал, но какво е правел в гримьорните на клуба и кой го е довел до това експлоадиращо състояние, не се знае. Със сигурност обаче не е жена му Надя, защото тя не присъстваше на мястото“, разказват източниците.

Опааа, какво е туй нещо в гащите на Константин и кой го докара до това състояние в клуба?!

Опааа, какво е туй нещо в гащите на Константин и кой го докара до това състояние в клуба?! Сн: HotArena.net

Дали този път Надето ще успее да разконспирира шавливия си съпруг, или Коцето отново ще се оправдае и ще й замаже очите с обяснения за някаква невиждана и странна „реакция на организма“, не се знае. Но със сигурност скоро ще разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар