След години самота: Богатата наследница на Стефан Шарлопов му доведе зет! (снимки + шок разкрития за Ева)

След години самота: Богатата наследница на Стефан Шарлопов му доведе зет! (снимки + шок разкрития за Ева)
5 (100%) 2 votes

Милионерът Стефан Шарлопов май скоро ще стане тъст, дъщеря му Ева е лудо влюбена!

Ева Шарлопова – това е първородната щерка на милионера Стефан Шарлопов и негова голяма гордост. Един от най-видните и успели родни бизнесмени отгледа и възпита дъщеря си като работлив и стойностен човек, а не като разглезена принцеса.

Може би тъкмо затова, заради моралните уроци и железни принципи, наследени от баща си, Ева Шарлопова години наред беше сама и не можеше да намери сродната си душа. Нещо повече – тя дори шокира всички като призна, че е вярвала, че някой й е направил уроки или магия за нещастна любов.

Стефан Шарлопов

Ева е голямата слабост на татко си Стефан Шарлопов

„Мъжете бягаха или се страхуваха от мен, което е едно и също. Като разберат, че съм дъщеря на Стефан Шарлопов и ченетата им увисваха. Следваше въпросът с какво се занимавам аз, а отговорът ми, че съм директор на хотелите на баща си, направо ги караше да колабират. Не можех и не можех да си намеря приятел“, споделя Ева Шарлопова в интервю за известно столично списание.

Днес обаче тя е повече от щастлива, тъй като преди година най-после е срещнала любовта в лицето на гаджето си Стефан – адаш на татко й. Двамата се запознават по възможно най-странния начин, а именно във Фейсбук.

Поводът за това запознанство е интервю на Стефан Шарлопов със Сашо Диков, след което младият мъж започва упорито и често да лайква всички статуси и снимки на чаровната Ева. От дума на дума двамата се харесват, допадат си, а първата им истинска среща е на Деня на влюбените.

Оттогава до днес са заедно, а Ева е убедена, че това е човекът за нея. Стефан бил добър, спокоен и романтичен. „А на мен не ми трябва друго – само една уютна къщичка и доброта“, споделя момичето.

Богатата наследница най-после откри любовта

Богатата наследница най-после откри любовта

А няма ли скоро да чуем и за сватба?!

А няма ли скоро да чуем и за сватба?!

Колкото до баща й, Стефан Шарлопов приел избора й и се отнасял с приятеля й повече от добре. Дал му обаче да разбере, че само да нарани щерка му, България ще му се стори тясна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар