Ужас! Кралица Елизабет Втора в ступор: Андрю и Чарлз се бият за пари!

Ужас! Кралица Елизабет Втора в ступор: Андрю и Чарлз се бият за пари!
5 (100%) 1 vote

Принцовете Андрю и Чарлз се бият за пари

Елизабет Втора е потресена от грозната постъпка на синовете си Андрю и Чарлз. Двамата братя са настръхнали един срещу друг , заради желанието им всеки от тях да контролира финансите на британската монархическа фамилия.

Наложило се дори да се намеси правителството, за да помири двамата братя, защото скандалът заплашвал да се превърне във физически. А Елизабет Втора била в ступор от поведението на синовете си, които се изложили на публично място, доверяват от Бъкингамския дворец.

Принц Андрю настоявал неговите дъщери, принцесите Беатрис и Йожени, родени от брака му с шантавата Сара Фъргюсън, да им бъдат отредени важни обществени роли. Дукът на Йорк настоявал неговите наследници да бъдат признати за пълноправни членове на кралската фирма.

Принц Андрю искал също така Беатрис и Йожени да получат заплати от цивилните листи, като за целта бъдат назначени в кралската фирма на пълно работно време . Баща им настоявали да получат пълен достъп и контрол над кралските финанси.

Принц Андрю виждал в лицето на двете си дъщери най-подготвените кралски особи, които да се справят с финансовите задачи на монархическата династия.

Според него двете принцеси имали ценза и обучението, за да контролират паричните средства, свързани с постъпленията от данъкоплатците за издръжка на кралското семейство.

Според втория син на кралица Елизабет, Беатрис и Йожени щели да се справят брилянтно и със задачи, свързани с ново настаняване в двореца Кенсингтън. Именно евентуалната промяна в контрола над милиардите на кралската фамилия взривила принц Чарлз и той настръхвал срещу брат си.

Вторият син на кралица Елизабет Втора винаги е бил своенравен, вироглав и демонстрирал дързост, неприсъща за бащата на принц Уилям. Той винаги е бил считан за издънка на семейството, дори преди няколко години имаше проблеми с полицията.

Кралицата не можа да се примири, че сина й Андрю докарва срам на фамилията и с една друга своя постъпка. Според слуховете връзката му с холивудската актриса Деми Мур докарвала доста главоболия на 90-годишната владетелка на Острова.

Кралица Елизабет Втора не вярва, че синовете й се бият за пари

Кралица Елизабет Втора не вярва, че синовете й се бият за пари

Актрисата не се нравела на кралския род заради скандалното си минало, а кралица Елизабет Втора дала ултиматум на сина си да я остави, в противен случай го заплашва отлъчване от семейството.

Но сега, поставена в средата на фамилния спор, кралицата се чудела как да помири враждуващите си синове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар