Емануела съвсем изтрещя! Обвини Вальо Михов, че я опипва (Още подробности)

Емануела съвсем изтрещя! Обвини Вальо Михов, че я опипва (Още подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Емануела отново е във вихъра на скандала

Емануела пак ще бъде в центъра на събитията в Къщата. Тази вечер съквартирантите ще участват в нова седмична мисия. Те ще се превърнат в герои от хитовата боливудска продукция „Малката булка от Ню ханди”.

Сценарият на известният сериал ще бъде добре приет от съквартирантите. Но все пак ще има някои от тях, които няма да се съгласят да участват в шоуто. Въпреки това мнозинството ще се забавлява от сърце.

Други от участниците ще останат разочаровани от това, в което им се налага да се превъплатят като роли. На някои от тях няма да допаднат ролите им в спектакъла и дори ядовито ще заявят, че отказват да участват в мисията.

На зрителите остава да видят тази вечер дали звездите ще се преборят със своето его и дали тази иначе интересната и забавна част от шоуто ще се превърне в ябълката на раздора.

Изненадващо чепатата водеща Миглена Ангелова ще разтвори душата си пред единствената си приятелка в Къщата- поп фолк дивата Емануела. Не се знае причината, но мадам „Искрено и лично” ще рони сълзи от сърце и това, което я е предизвикало да го направи ще остане скрито поне до лайфа тази вечер.

Миглена Ангелова ще се окаже обезоръжена пред зрителската обич. Чепатата русенка ще признае,че в живота и кариерата си се е наслушала на много нападки и критики, но не знае как да реагира на голямата любов и почит към особата й. Затова тя е объркана и въпреки годните си и кариерата си в телевизията е обезоръжена, сломена и не знае как да постъпи.

Вальо Михов е един от съквартирантите, които се радват на любовта вътре и навън, сред аудиторията.

Като най-усмихнатия и разбран играч, футболният бос получи уважението на всички в Къщата. Съквартирантите му се доверяват заради неговата мъдрост, благи думи и добро сърце.

Емануела е потресена от Вальо Михов

Емануела е потресена от Вальо Михов

Всеки участник във ВИП Брадър му гласува уважение и му доверява много личните си тайни. Но Емануела ще стане първата жена в Къщата, която ще има челен сблъсък със „старейшината” Вальо Михов.

Поп фолк дивата почти ще изкрещи към футболният ас да не я докосва, което ще втрещи останалите съквартиранти.Не се знае причината за тази нейна крайна реакция, но довечера ще видим кое толкова я е вбесило в поведението на белокосия „велможа” в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар