Дарина Павлова рухна съсипана: Парите не успяха да я спасят от това нещастие! (вдовицата почернена отново – СНИМКИ)

Дарина Павлова рухна съсипана: Парите не успяха да я спасят от това нещастие! (вдовицата почернена отново – СНИМКИ)
4.8 (96%) 5 votes

Дарина Павлова страда много, но положението изглежда безнадеждно!

Вдовицата на Илия Павлов – хубавата Дарина Павлова рухна съсипана след удара, който я връхлетя. Този път тя осъзна, че цялата известност и богатство на света не мога и няма да й дадат това, за което копнее – а именно любов.

Дарина Павлова пристигна в България заради предстоящия Балкански салса конгрес, който ще се проведе на Боровец и се срещна с много от родните си приятели. Въпреки забавленията и скъпите ресторанти обаче, очевидци разкриха, че вдовицата на Илия Павлов не прилича на себе си.

Дарина Павлова

Дарина Павлова е с разбито сърце след като надеждите й да си върне Джулио, бяха разбити

Тя често е забелязвана да върви бледа като призрак и със силно зачервени от плач очи. Причината е повече от шокираща – нещастна и несподелена любов с този, на когото отдаде сърцето си – моделът Джулио Берути. Мачото на италианското кино преди време топлеше леглото на Павлова, но щом тя го запозна с този и онзи, и му отвори вратите към света и Холивуд, Джулио си би камшика.

Той заряза Дарина Павлова заради неистовата си любов и страст към наполовина по-младата красавица Мария Соле де Анджелис. Връзката им обаче скоро приключи, тъй като Мария се измори от Джулио и го заряза.

Вместо да се върне при Дарина обаче, както самата тя очакваше и се молеше, той завъртя главата на румънската бомба Маделина Ганеа. А в момента вече се кани да стане зет не на кого да е, а на президента на Националния олимпийски комитет на Италия Джовани Малаго.

Ето с каква млада красавица замениха Дарина

Ето с каква млада красавица замениха Дарина

Джулио е гадже на дъщерята на Малаго – Витория Малаго, която може и да не е първа красавица, но е перфектната съпруга и двойно по-млада от Павлова. Тъкмо това убива бавно, но сигурно Мадам Мулти, която все по-рядко и сякаш насила се усмихва, разказват близки до обкръжението й източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар