Унизителен удар повали Виктория Терзийска!

Унизителен удар повали Виктория Терзийска!
5 (100%) 3 votes

Виктория Терзийска трябва да преглътне голямо унижение!

Въпреки че роди неотдавна, Вики от „Мастило“ има огромното желание да започне отново работа. Това обаче няма да е лесно, поне що се отнася до телевизията, научи Kliuki,bg.

Виктория Терзийска още чака предложение от „Гласът на България“, но то така и не идва. Вече се говори, че този път други ще бъдат водещите на музикалното предаване, за ужас на певицата.

Виктория Терзийска

Виктория Терзийска

Певческият риалити формат ще стартира излъчване в края на декември, но екипът започва работа още отсега, тъй като трябва да се проведат предварителни кастинги.

Когато научила, че предаването се завръща на екран след 2-годишна пауза, Вики се зарадвала, че отново ще може да блесне в ефира. Телефонът й обаче до момента така и не звънял, което я навеждало на мисълта, че този път няма да бъде тя водещата.

Една от причините за това е фактът, че по всяка вероятност този път „Гласът на България“ няма да бъде продуцирано от фирмата на Слави Трифонов, а директно от Би Ти Ви.

Виктория Терзийска беше любимка на Дългия. За три сезона тя участва в предаването два пъти като водеща и един път като жури.

Последния път обаче тя си навлече безброи критики. Представянето й в ефир бе оценено от зрителите като много слабо. Вики правеше елементарни грешки в изказа си, а шегите й не разсмиваха никого.

Може би това е причината този сезон да се търси освежаване на формата. По всяка вероятност екранният й партньор Мартен също ще бъде заменен.

Ударът за Виктория Терзийска не е толкова тежък, колкото унизителен. Тя вече е материално осигурена, тъй като роди дете на собственика на бензиностанции OMV. Вики обаче искала да изкарва пари и сама, за да се чувства по-самостоятелна.

Вокалистката на „Мастило“ се очаква скоро да осъществи завръщането си в музиката. Тя готви ново парче, което би трябвало да пусне до края на годината.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар