Една сгодена млада знаменитост

Една сгодена млада знаменитост
5 (100%) 2 votes

Една сгодена млада знаменитост, пръстен и щастлива усмивка демонстрира една харесвана от младите поколение музикална изпълнителка – Майли Сайърс.

Майли демонстрира пред камерите и пред огромна аудитория един златен, тежък пръстен, с камък. Пръстенът е определено доста скъп и тежък, а също и впечатляващ, цитират и от светското издание „Лайфстайл“. В публичните си изяви, младата изпълнителка се смее и коментира, че големият, златен пръстен, който струва близо чевърт милион долара, не е точно по нейния стил и вкус, но няма да го свали и ще ги носи, защото признава, че силно обича половинката си –  Лиъм Хемсуърт. Двойката е заедно с прекъсвания във времето, от четири, пет години те се събират и разделят, последното им официално появяване като двойка започна преди около девет, десет месеца, а вече са сгодени. От известно време започнаха и подозренията към това, че отношенията им този път отиват в по-сериозна посока, защото папараци често снимат младата блондинка да мести мебели и да пренася свои вещи в дома на симпатичния си приятел, а вече и годеник.

Щастливи и млади с годеж и пръстен за милиони

Щастливи и млади с годеж и пръстен за милиони – Лиъм и Майли

Едва на 23 годишна възраст, но Майли вече е доста популярна, миналото лято нейните музикални хитове я изстреляха направо на върха, чаровна и талантлива тя постоянно печели нови фенове. Един млад човек буквално израснал със славата в образа на популярната Хана Монтана и все пак запазила и съхранила наивния си младежки чар, Майли е една голяма надежда на музикалната и филмова сцена, желаем късмет.

Майли обичана и сгодена на 23

Майли обичана и сгодена на 23

А в личен план много обич, подкрепа и любов с избрания й мъж, нека двамата са все така влюбени ии обичащи се, пожелаваме и ние от изданието „Клюки.бг“. Лиъм и Майли са много харесвани, дано освен слава и успехи бъдат и успешни в семейния си свят и създадат хубава семейство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар