Зара от бурния живот до любовта

Зара от бурния живот до любовта
5 (100%) 2 votes

Зара от бурния живот до любовта, помните ли я – първи сезон на една чужда продукция, голяма къща, камери, наблюдение и едни участници станали звезди за ден, два. Зара и Нед излезли като хубава млада двойка от къщата на „Биг Брадър“ и после набързо се разделиха.

Зара и Ерик - обич и щастие

Зара и Ерик – обич и щастие в снимки и усмивки

Той остана за кратко в ролята на водещ, а тя стана желана и популярна красавица в светските среди, която свързваха с имената на различни бизнесмени. Една от по-дългите й връзки беше с Христо Сираков.

Известният ценител на женската красота започна връзка с доста по-младата Зара. Отношенията им бяха сериозни, дори се говори до сега, че Сираков си останал влюбен в младата чаровница, добавяме и ние от изданието „Клюки.бг“. Зара и Сираков и до днес са приятели и се чуват често, те си остават добри познати и макар раздялата, още се уважават.

Светозара Трендафилова

Светлозара Трендафилова далеч от България и с любимия човек и нейн съпруг

Зара винаги е била в буен характер и доста цени спорта, затова след като отива да живее в Бахрейн, където иска да започне на чисто и да се занимава с филми, спорт, режисура, тя се запознава с младо и хубаво момче.

После те стават двойка в любовта и се женят, след разликата с Христо Сираков, две години по-младия Ерик Уотсън. Той е на 28, спортист, австралиец, в Бахрейн среща нашата Зара и се харесват, освен хубава, за него тя е дива, ексцентрична и различна, това много го привлича.

През пролетта те станаха семейство. Зара от Варна, вече е далеч от Родината, но най-сетне след бурния нощен живот тя намери подкрепа и любов в едно младо момче, коментират и от изданието „Новини.бг“.

Разбира се ние желаем на двойката успехи и много години разбирателство в семейния живот от тук насетне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар