Люси Дяковска в търсене на нова любов

Люси Дяковска в търсене на нова любов
5 (100%) 1 vote

Люси Дяковска в търсене на нова любов, червенокосата музикална изпълнителка, която ще видим скоро в новото предаване, което ще стартира в националния ефир – „Пееш или лъжеш“.

Къдрокосата певица често се появява с буйна и огнена коса, която я превръща в нейна запазена марка и я отличава винаги сред околните. Освен с различна коса, знаем, че Люси е и почитател на нежния пол, освен това тя е все по-активната в двойките.

Люси Дяковска един талант и глас за милиони

Люси Дяковска един талант и глас за милиони

Люси Дяковска е една от малкото успели българи зад граница и с реализация на световно ниво, контакти с много популярни творци и доста голям творчески опит зад гърба си.

Чаровна и талантлива - тя е искрена и различна - Люси

Чаровна и талантлива – тя е искрена и различна – Люси

Както се пише и в изданието „Лайфстайл“, Люси имаше една дълга връзка преди около три години. След като я направи толкова публична и двете с Камелия се появяваха в различни формати по телевизията, Люси Дяковска накрая изпи една тежка и горчива чаша. Камелия Веселинова я изостави и тръгна след нова тръпка, макар преди Люси тя да бе напълно непозната за света, добавяме от Клюки.БГ.

Люси в търсене на ново щастие

Люси в търсене на ново щастие

Днес обаче близки до певицата споделят, че тя е променена напоследък, вече е с дълга права коса, изостави къдриците си и е виждана в компанията на млада и хубава тъмнокоса дама, споделяме и ние както и светското издание „Лайфстайл“.

Желаем на Люси Дяковска да я видим съвсем скоро пак влюбена и щастлива, което тя заслужава много. А иначе я очакваме в ефир с новото предаване за музикални изпълнения – за лъжци и певци в ефира на Нова Тв през идния месец ноември. Надяваме се да е успешно и забавно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар