Страшно нещо се случи с Елен Колева, близките й в шок! (истината ще ви разтърси + снимки)

Страшно нещо се случи с Елен Колева, близките й в шок! (истината ще ви разтърси + снимки)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева полудя напълно, а това, което си причини, потресе близките й!

Чаровната актриса Елен Колева скоро ще бъде наричана само актриса. Защото това, което тя самата си причини, шокира всички и особено хората, близки до нея.

Оказа се, че след драматичните събития в живота й като нещастните любови първо с Александър Найденов, а после и с Калин Терзийски, Елен Колева е откачила на тема младост и красота. Тя не спирала да се тревожи за визията си и все по-често изпадала в истерични кризи относно възрастта.

Елен Колева

Елен Колева се обезобрази тотално, вманиачи се на тема възраст

Както самата Елен Колева неведнъж е признавала, нейната огромна мечта е да запази детското излъчване и онази невинност на лицето, с която някога се гордееше. Никой обаче не е способен да промени времето и да избяга от годините, които се трупат една след друга и оставят своя отпечатък.

Затова и Еленка Колева от известно време насам е хукнала по различни пластични хирурзи, които през кратък период от време пълнят лицето й с ботокс и хиалуронова киселина или я подлагат на модерното напоследък опъване.

За ужас на Елен и близките й обаче, тези уж разкрасителни процедури дадоха обратен ефект и в момента лицето на актрисата изглежда плашещо. Вместо скули, тя има някакво подобие на ябълки, бухнали върху страните й. А брадичката й е така неестествено удължена, че може да те убоде ако си наблизо.

Лицето на актрисата става все по-изкуствено и скоро рискува да заприлича на маска

Лицето на актрисата става все по-изкуствено и скоро рискува да заприлича на маска

Мнозина вече сравняват Елен Колева със Стоянка Мутафова, която реши да се опъне, но се обезобрази на 90 години. Ако при Стояна обаче това е нещо напълно нормално, предвид преклонната възраст, то за 32-годишната Елен Колева си е истинско самоунищожение. И гаранция, че съвсем скоро вместо на млада жена, ще прилича на изхабена леличка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар