Шавливата Александра Богданска вече е друга! (СНИМКИ)

Шавливата Александра Богданска вече е друга! (СНИМКИ)
3 (60%) 2 votes

Александра Богданска, която в последните два месеца пробуди общественото внимание, направи промяна в стила си!

Сашка с пръста, както я наричат, промени изцяло имиджа си. От младо и спортно момиче, Александра Богданска се превърна в пораснала бизнесдама, забеляза Kliuki.bg.

Благоевградската хубавица вече се разхожда облечена много стилно, приличайки не на 22-годишна, а на поне 30 г. По този начин тя вече доказва, че е преживяла драмата си от началото на септември.

Александра Богданска бърза за работа с чаша горещо кафе

Александра Богданска бърза за работа с чаша горещо кафе

Според запознати, промяната в стила на Сашка се дължи на желанието й да покаже на Даниел Петканов, че е силна и не се страхува да живее с етикета, който той й лепна. А именно на шавлива и меркантилна жена.

Като истинска бизнесдама

Като истинска бизнесдама

Лудия репортер на Милен Цветков също изглежда така, сякаш е преодолял всичко, което се случи между него и Александра. Той публикува снимки, на които е вечно усмихнат, но приятелите му твърдят, че вътрешно страдал.

Както е известно, Богданска вече е официално с мъжа от снимките, на които той е вкарал пръста си в устата й. Според слуховете, той също е причина за смяна на имиджа на студентката, тъй като харесвал жени с по-улегнал стил.

Говори се, че Сашка ще се премести в чужбина при Макс, след като завърши висшето си образование в УНСС. Може би отсега се подготвя за този момент.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар