Пълен обрат: Виж кой разби семейството на Мариана Попова и Ханес! (любовният триъгълник шокира всички)

Пълен обрат: Виж кой разби семейството на Мариана Попова и Ханес! (любовният триъгълник шокира всички)
4.7 (93.33%) 3 votes

Мариана Попова и Ханес не са заедно от месеци, а причината е повече от скандална!

Певицата с уникален глас Мариана Попова дълго време твърдеше, че е открила любовта на живота си в своята половинка Ханес. Двамата имат прекрасна дъщеричка, а по време на участието й във Вип Брадър, той дори я изненада с пръстен и предложение за брак.

В момента обаче всичко това остава в миналото, защото стана ясно, че Мариана Попова и Ханес са се разделили и не живеят заедно от няколко месеца. Този път обаче причината не е в него, както неведнъж е бил обвиняван, а в самата изпълнителка.

Мариана Попова

Истината за раздялата на Мариана Попова и Ханес скандализира всички

Която завъртяла любов не с друг, а с екранния Васил Левски в лицето на актьора Веселин Плачков. Източници, близки до обкръжението на певицата разкриха, че тя и Плачков са заедно от началото на октомври, а любовта им била повече от изпепеляваща и страстна.

Както Мариана Попова, така и Веселин Плачков има една дъщеричка, горе-долу на годините на щерката на Попова. Плачков имаше дългогодишна връзка със своята жена Даниела, с която обаче се раздели. Дали заради Мариана, или просто любовта им си е отишла, не се знае.

Факт е обаче, че той взе участие в клипа на Мариана Попова „Бяло“, където според запознати, припламнали и първите искри между двамата. Все още не е сигурно дали всичко това е пълната истина, или чувствата между певицата и актьора са силно преувеличени.

Припомняме обаче, че Мариана Попова дълго време беше със статут разделена и необвързана в социалната мрежа, което потвърди влошените й отношения с Ханес.

„Ханес много обича Мариана и дъщеря им. Дано дори да са се скарали и разделили, това да е временно и да се съберат отново, защото са прекрасно семейство, а и дъщеря им е едно ангелче. Гадно ще бъде такава голяма и всеотдайна любов да си замине просто ей така“, коментират из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар