Зрителите отвратени: Виж какво е правила Жана Бергендорф в Къщата! (истината лъсна – брутални снимки)

Зрителите отвратени: Виж какво е правила Жана Бергендорф в Къщата! (истината лъсна – брутални снимки)
4.7 (93.33%) 3 votes

Жана Бергендорф излезе от Вип Брадър, но не според вота на публиката, а защото беше неизбежно!

Червенокоската Жана Бергендорф вече две седмици е извън Къщата на Вип Брадър и според прясната информация, отново се е върнала в обятията на бияча Лео, който я переше като мръсно коте и то неведнъж.

Реакцията на Жана Бергендорф обаче е повече от обяснима като се има предвид, че тя се намира в особено състояние и тотална психологическа криза. Целта й да зареже дрогата я хвърли в непрестанни пристъпи на абстиненция, а гладът я удари така, че Жана качи 15 килограма за отрицателно време.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф опъва трева насред Къщата и това се излъчва в ефир

Постоянната смяна в настроенията й, тъпченето с храна и скандалите в Къщата на Вип Брадър обаче са нищо пред това, което е правила Жана Бергендорф вътре и то пред очите не само на съквартирантите, но и на зрителите.

Бдителна българка успя да излови момент, показан от камерите в Къщата, на който ясно се вижда как Бергендорф свива цигара с марихуана. И да, това нещо фигурира в излъчените кадри по Нова телевизия. Сами ще видите фотоса, от който ще ви стане ясно всичко.

„Явно абстиненцията на Жана е била наистина нечовешка и тя е буйствала дотам, че са й позволили да опъне малко тревица, за да се кротне и да не срути Къщата. Но може ли подобни кадри да се показват в това часово време и то пред деца?! Абсурдно и отвратително е! Никога повече няма да погледна и секунда от това предаване“, пише възмутената зрителка, направила си труда лично да заснеме въпросния кадър.

Ето го и писмото на читателката, потресена от видяното

Ето го и писмото на читателката, потресена от видяното

Ако това е истина, очевидно е защо Бергендорф напусна риалити формата. Не, заради вота на зрителите, от които тя получи подкрепа, а заради спешната си нужда от лечение и консултация с психолог.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар