Гаджето на Нанси Карабойчева я разби!

Гаджето на Нанси Карабойчева я разби!
5 (100%) 1 vote

Нанси Карабойчева търпи удар след удар от своя любим!

Добромир Димитров е човекът, когото Нанси Карабойчева обожава от много години. Той обаче е и мъжът, който я кара най-много да страда, научи Kliuki.bg.

Причина за последното е огромната ревност, която Добчо изпитвал към своята любима. Той не й позволявал да се вижда с никакви други мъже, но ако все пак я видел с някого, й вдигал скандал.

Нанси Карабойчева и Добчо

Нанси Карабойчева и Добчо

Волейболистът изпитвал силно притеснение, че Мис България 2013 може да го зареже заради друг. Въпреки че двамата отдавна живеят заедно, той все още се страхувал да не изгуби любовта на живота си.

Самата Нанси не понасяла никак добре тази ревност на гаджето си. Тя като цяло обичала да флиртува в мъжете, но дотам. Считала, че Добчо трябва да е наясно, че не би му изневерила по никакъв повод.

Според слуховете, волейболният ни национал се държал толкова ревниво заради стара любов от миналото. Още в тийнейджърските му години млада девойка му разбила сърцето, изневерявайки му, а това го белязало и занапред.

Припомняме, че Нанси Карабойчева направи много жертви във връзката си с Добчо. Тя замина за Италия, където не познаваше никого, само и само да бъде с него. Говори се, че на Апенините красавицата не излизала никъде, защото Добромир я ревнувал от всички.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар