Алек Сандър взриви мрежата с брутално разкритие за Явор Бахаров! (истината ще ви остави без думи)

Алек Сандър взриви мрежата с брутално разкритие за Явор Бахаров! (истината ще ви остави без думи)
5 (100%) 2 votes

Алек Сандър потресе феновете на Явор Бахаров с това, което съобщи за него!

Помните ли Алек Сандър – първият изгонен от Къщата на Вип Брадър по вота на зрителите. И с право, защото той беше напълно непозната физиономия за милиони българи. Днес обаче, благодарение на разкритията и скандалите си, той все по-често е на страниците на печата.

Най-пресният повод е разкритието му за чаровника Явор Бахаров, който сам напусна шоуто след опит за изнудване и скандал със самия Биг Брадър. Както всички помним, Явор Бахаров беше налазен още от началото от певицата Жана Бергендорф, която не на шега хлътна по него.

Алек Сандър

Алек Сандър потресе всички с тези разкрития за актьора Явор Бахаров. Никой не очакваше това точно от него

И макар сега изпълнителката да тръби наляво и надясно, че всичко е било само игра от нейна страна, то няма как да забравим думите и действията й към актьора – още повече, че на няколко пъти тя го и опипваше, а после плачеше на думите му. Защото Бахаров й даде да разбере, че не само не я харесва, но и не я понася.

Преди броени дни обаче Алек Сандър разкри скандално, че Явор Бахаров се е отдал на плътски наслади в Къщата. Не с Жана обаче, а сам със себе си. Лично той му признал как се усамотил в едно от кътчетата на Къщата и се облекчил, че да му светне пред очите.

Самият Алек Сандър призна, че не знае дали Биг Брадър е успял да заснеме тези игрички на Явор Бахаров, или той се е набутал в тоалетните. Но призна, че със сигурност Роро Кавалджиев не е единственият съквартирант, който е прибегнал до „ръчната“ в къщата на Нови хан.

Дали Явор Бахаров ще скочи бесен и ще отрече думите на Алек Сандър, или пък наистина ще се окаже така, предстои да разберем може би малко по-късно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар