Разкритието за Слави Трифонов постави на колене и враговете му!

Разкритието за Слави Трифонов постави на колене и враговете му!
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов определено знае как да превръща омразата към себе си в позитив.

Докато мнозина недолюбват Слави Трифонов и го наричат с всевъзможни епитети, на него хич не му пука! Шоуменът с наклонности към политиката тихомълком се изкачва все по-нагоре в класацията на най-богатите българи и много от тези, които хвърлят кал по него, могат само да му дишат прахта, научи kliuki.bg.

Слави Трифнов затваря устата на хейтърите с милионите си

Слави Трифнов затваря устата на хейтърите с милионите си

Дългия определено знае как да материализира всяко едно нещо и да извлече финансова изгода, а резултатът то това негово умение залежава с няколко банкови сметки. Повечето от тях са в чужбина, както правят крупните бизнесмени. Финансист, който се е грижил за състоянието на Слави Трифонов до скоро разкрива, че той е натрупал над 50 милиона лева, които не само прикрива от родните власти, но и доста успешно успява да развърта.

Според проверка в Търговския регистър, водещият участва в седем дружества, но най-голяма печалба прибира от продуцентската си компания „Седем-осми“. Дългия взима процент от участията на своите певци и актьори, но най-голямото перо в приходите му са парите от излъчването на „Шоуто на Слави“. Доскоро за едно предаване му се цакаха по 70 бона, които с подписването на новия договор с БТВ се смалиха от 30, но това отново прави 600 хиляди само от телевизията, пише hotarena.net.

Освен този финансов удар, шоуменът и бизнесмен загуби цели 10 милиона евро от офшорна фирма в Кипър по време на финансовата криза през 2009 г. Той вече отдавна е прежалил тази сума и действа по възстановяването й, а междувременно се чуди къде да си изхарчи парите. От години Слави Трифонов е заклет фен и колекционер на скъпи часовници и вече има над 30. За тазгодишния си юбилей обаче се е изглезил повече от всякога, поръчвайки се директно от Женева аксесоар с гравирано неговото име на стойност 80 хиляди лева, който доказва, че финансовото му състояние е повече от завидно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар