Нина Добрев не е на себе си: Загуби завинаги Иън Сомърхолдър! (Още за драмата)

Нина Добрев не е на себе си: Загуби завинаги Иън Сомърхолдър! (Още за драмата)
4.5 (90%) 2 votes

Нина Добрев загуби завинаги Иън Сомърхолдър

Нина Добрев изпадна в шок заради Иън Сомърхолдър. Звездата от „Дневниците на вампира” не може да се надява на невъзможното. Ако доскоро тя все още таеше надежда, че с Иън може и да се съберат, сега мечтата й бе разбита на пух и прах. Защото канадската актриса с български корени научи, че екс гаджето й чака бебе от съпругата си Ники Рийд.

Новината срази феновете на култовата поредица. Те се надяваха, че все пак любимите им герои може и да се съберат в един момент. Но сега, след тази новина, това няма как да се случи.

Но красивата актриса пък, напук на слуховете заяви наскоро, че има все още върхове в кариерата, към които се стреми иска да покорява. Затова не може да си позволи да остане в къщи, за да сменя памперси.

От друга страна, звездата от „Здрач” и нейна колежка няма нищо против да го прави и да си остане за едно известно време в къщи.Нина Добрев получи и удар по кръста не от кой да е, а от Иън Сомърхолдър.

Защото в едно интервю пред известно издание актьора заявил, че още щом видял настоящата си съпруга Ники веднага разбрал, че тя ще бъде майка на децата му.

„След като се срещнахме втория път, когато бяхме свободни и не бяхме обвързани с други хора разбрах, че сме създадени един за друг. Сигурен съм, че с прелестната си съпруга ще имаме красиви деца. Тя е най-милия и грижовен човек и аз всяка сутрин се събуждам щастлив до нея”, каза още актьора.

Ники Рийд и Иън минаха под венчило само девет месеца, след като станаха гаджета. Година преди това той се раздели с колежката си Нина Добрев.

Иън Сомърхолдър е категоричен, че в лицето на съпругата си той е намерил перфектната жена. Двамата имали много общи неща, а красивата му жена умеела да види дори в тривиалните и най-дребните детайли красота и съвършенство. Независимо дали са на обикновена разходка, на езда, на разходка с лодка в езерото или в парка, неговата Ники намирала съвършенство във всичко.

Нина Добрев загуби завинаги Иън

Нина Добрев загуби завинаги Иън

А Рийд сподели пък, че създаването на наследник е сред основните приоритети на нея и съпруга й. Сега мечтата им вече се сбъдна и двамата скоро ще се радват на своето малко бебче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар