Кака Лили втрещи с неочаквано разкритие, тресе се от плач! (съквартирантите онемяха)

Кака Лили втрещи с неочаквано разкритие, тресе се от плач! (съквартирантите онемяха)
4.5 (90%) 2 votes

Кака Лили отново успя да шашардиса всички с действията си!

Лилия Вучкова или Кака Лили, както я наричат от години всички българи, не спира да изненадва съквартирантите в Къщата на Вип Брадър още от първия си ден в шоуто.

След като орева орталъка с болежките в жлъчката и „дясната си шия“, Кака Лили успя да си извоюва от Биг Брадър това, което друг не е правил през нито един сезон на формата. А именно да се превърне в негова лична любимка и да се изстреля директно на финала, без да бъде застрашена от номинации.

Кака Лили

Кака Лили отново разтърси съквартирантите с болежките и оправданията си, този път сподели ново двайсет

Как да е, с времето това някак си се прие от съквартирантите. Вчера обаче, Кака Лили беше на път да провали поредната мисия само, защото отказа да подскочи пет сантиметра, каквото бе и едно от условията на задачата. Заради нея отборът на интелектуалците получи наказателни точки, въпреки че се справи перфектно с останалата част от мисията.

За късмет на Лилито, отборът й все пак спечели. Но след това тя си получи заслужените упреци от Христо Живков и Надя Иванова, които макар и доста възпитано, я укориха за лиготиите, които е можела да си спести.

Тогава, Кака Лили избухнала в плач и отново започнала да се жалва, разкриват източници от кухнята на медията. Този път обаче тя събрала очите на всички като изведнъж забравила за жлъчката си и прехвърлила топката върху „болните“ си крака и колене.

„Не можех да направя нищо, защото щях гарантирано да се потроша. Краката и коленете ми страдат много от няколко години и ми е напълно забранено да правя каквито и да било усилия с тях“, ожалвала се Кака Лили, а смаяните й съквартиранти вече се чудят има ли изобщо здраво местенце по тялото й.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар