Асен Блатечки остави с отворени усти милиони фенове с това, което направи!Корав, железен, непукист - с тези и други подобни етикети от години е

определян мачото на родното кино и театър Асен Блатечки. И с пълно право, защото за малко над 40-те си години той е успял да разплаче стотици жени.

Последната, която едва не се съсипа заради него, беше Диляна Попова. Красивата манекенка роди син на актьора с надеждата, че е срещнала мъжа, с когото ще остарее. Уви, Асен Блатечки й показа вратата още преди раждането на Борил.

[caption id="attachment_373081" align="aligncenter" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки за първи път на колене пред жената, която накара да живее в кошмар[/caption] Не Диляна Попова обаче е жената, за която се разплака мачото, а... направо не е за вярване - това е съпругата му Катерина Горанова. Режисьорката, която близо двадесет години търпи характера, изневерите и криворазбраното чувство за свобода на любимия си, най-после може да се почувства възмездена. Близки до Асен Блатечки разкриха шокиращата истина, че преди малко повече от седмица, Катерина Горанова е седнала с Блатечки в откровен разговор и му е предложила да се разделят. Явно жената дълго е премисляла преживяното от нея през годините и е осъзнала факта, че половинката й няма да се промени. Не и преди да остарее съвсем, а нея да съсипе и да превърне в развалина. "Макар че се върна при нея, Катя нямаше как да бъде същата и да живее по онзи щастлив начин като знае, че Диляна Попова винаги ще е там и винаги ще е близка с Асен заради Борил. Очевидно й е дошло в повече всеки път да се пита какво правят двамата, когато Асен ходи при сина си и дали пак не се въргалят между чаршафите. Затова реши да си подари свободата, този път на себе си", разказват източниците. Точно този удар тотално смазал Блатечки и то дотам, че се разплакал пред Катерина. Актьорът никога през годините дори за миг не бил подозирал, че жената, която го обича истински, ще вземе подобно решение и това го смазало. Със сълзи на очи той помолил Катя за последен шанс и уверил, че ако трябва, би й дал живота си. За момента Горанова приела да изчака и в името на семейството и обичта си към Асен да му даде този шанс. Но била категорична, че при първата грешка, си хваща багажа и повече няма да я види.