Месеци след раждането: Радина Кърджилова шокира близките си с това разкритие! (още подробности)

Месеци след раждането: Радина Кърджилова шокира близките си с това разкритие! (още подробности)
5 (100%) 5 votes

Радина Кърджилова успя да сащиса и най-близките си хора с тази истина!

Радина Кърджилова и Деян Донков от месеци се радват на първото си общо дете – малкия Христо. Актрисата се оказа една от най-добрите звездни майки, познати у нас като дори ходи на работа с бебето.

Да, Радина се снима в продължението на хитовия „11А“, на мястото на Яна Маринова. Бебето обаче винаги е с нея на снимките като за него има осигурена специална каравана. Да не повярва човек, но половинката й Деян Донков почти винаги е плътно с тях и помага с всичко, което може.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова иска още едно бебе и то ако може веднага

Въпреки че видимо се справят отлично обаче, Радина Кърджилова успя да шокира всички с признанието, че иска още едно дете и то съвсем скоро. Тя си мечтае този път то да е момиченце и семейството й да стане наистина пълно.

Идеята за подобна скорошна бременност обаче предизвика различни мнения като дори колеги и близки приятели на Радина са убедени, че не бива толкова да прибързва. Като се има предвид и бурните й отношения в миналото с Деян Донков.

„Та те се караха и дори се биеха. Да, днес той е коренно различен и дори може да вземе медал за най-добър баща. Но жената не е само средство за размножаване. При първото бебе всичко е ок, но да я види пак бременна за девет месеца и да им ревне ново гърло, това може да дойде в повече на всеки мъж. Тя обаче не иска и да чуе, наумила си е, че иска да ражда. При това не само едно, а и още деца“, потресени разкриват близки до семейството им източници.

Колкото до така чаканата сватба, май се оказва, че такава няма да има. Не и в обозримо бъдеще. Деян Донков не искал да се подлага на подобни панаири, а Радина Кърджилова го обичала толкова силно, че приемала неговите решения за свои.

Жалко, защото тя наистина би била прелестна в булчинска рокля, шушукат из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Месеци след раждането: Радина Кърджилова шокира близките си с това разкритие! (още подробности)”

  1. Кети

    Ное. 03. 2016

    Потресени, че една жена иска да ражда деца? Ми потрисат те се бе, некадърници. На един мъж две деца ще му дойдат в повече? Ами в миналото как са правели и отглеждали по 10? То заради такива като вас ще се затрием. Потресени били. И ние сме потресени, че трябва да си търсим внос на мъже отвън.

Добавете коментар