Емануела отнесе яка глоба от ВИП Брадър (Кенефената афера й излезе солена)

Емануела отнесе яка глоба от ВИП Брадър (Кенефената афера й излезе солена)
4.8 (95%) 4 votes

Емануела отнесе яка глоба от ВИП Брадър

Големият брат ще глоби Емануела заради аферата й в клозета. Зеленооката певица ще олекне с пет бона заради измама. Поп фолк дивата изигра невероятен мини спектакъл за секс аферата със солидно почерпения Христо Живков.

Сезонът на ВИП Брадър е доста по-различен от този на миналите издания. Тук няма мерене на звезди, нито съперничество по ореоли, а тоалетни миазми и пъшкане в миризливото отделение.

Там е единственото место в Къщата, където няма камери. Именно в него Емануела и Христо Живков свършиха каквото свършиха. Само те си знаят какво е то и дали наистина е имало укротяване на горещи страсти. Или пък това е била поредната игра на продуцентите, които искат по този начин да вдигнат рейтинга на шоуто.

Каквато и да е истината обаче, играта бе много истинска. Или просто поп фолк певицата направи в кенефа това, което си го може, пък и много харесва да върши.
Но дали след това страховито поглъщане на алкохол и смесване на питиетата двамата изобщо бяха способни да правят каквото и да е насаме, в тоалетната, двоумят се зрителите. Други твърдят, че при подобно състояние никой от тях не би бил способен да прави секс.

Ако това наистина се е случило пък, си е направо рекорд. В началото всички помислиха, че Емануела се промуши при Христо в кенефа, за да му се пусне. Но според източници от кухнята на шоуто актьора бил толкова мотан, че влезнал в тоалетната, само да се напръска с вода и буквално припаднал.

А хитрата чалга звезда натискала вратата и издавала сладострастни вопли, за да унижи и мъсти на вземащия се за твърде на сериозно актьор, който играе в чужбина.

Пъкленият й план почти проработил, защото Ирина Тенчева се залепи до вратата на кенефа, в желанието си да им помогне, но фолкаджийката я прогони, за да не ги притеснява.

Емануела отнесе глоба заради шмекеруването си

Емануела отнесе глоба заради шмекеруването си

„Едва ли Емануела ще си позволи в тази мръсотия да свали един пиян мъж и то пред лицето на цялата страна”, защитиха я обаче феновете.В тази връзка бе и реакцията на Христо на следващия ден. Той оплю певицата, че го е подкокоросала да се напият, а тя му го върна, че искала да му свали маската и успяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар