Шоков удар: Виж защо Вальо Михов се разплака заради Надя! (истината ще ви разтърси из основи)

Шоков удар: Виж защо Вальо Михов се разплака заради Надя! (истината ще ви разтърси из основи)
4.3 (86.67%) 3 votes

Вальо Михов пророни сълзи от болка и дори си го изкара на Ирина Тенчева!

Снощи зрителите на Вип Брадър станаха свидетели на поредния пристъп на плач от страна на подпийналия Вальо Михов, който го игра обиден и наранен от Надя Иванова. Дотолкова, че вместо да си го изкара на нея, си го изкара на невинната в случая Ирина Тенчева.

Цялата драма избухна след една запалена от Михов цигара и един намек на Надя Иванова, че можи би е добре ако съквартирантите пушат по-малко на масата в трапезарията. Толкова!

Вальо Михов

Вальо Михов хвърлил око на хубавата и умна Надя Иванова

Тези няколко думи на красивата водеща на „Елит“ обаче разстроиха Вальо Михов до степен на пълна истерия. Той първо повиши тон, а после се фръцна обиден и отиде да пуши в двора като минути по-късно се обля в сълзи.

Поведението на Михов щеше да продължи да бъде странно, а някои можеше да го обявят и за психически нестабилен, ако не беше разкрита идтинската причина за реакцията му. А тя е, че спортният деятел хвърлил око на хубавата Надя още в самото начало.

Източници от кухнята на Нова телевизия разкриха, че Михов явно си е паднал по Надя Иванова и постоянно гледал да е около нея в Къщата. Като всяка умна и досетлива жена обаче, тя чудесно уловила знаците на бате Вальо и започнала съвсем целенасочено да го избягва.

„Валентин си я хареса отдавна. Не се знае дали ако се бяха срещнали навън, щеше да е така, но в Къщата определено Надето събуди чувства в него. Защото в сравнение с останалите жени, тя е най-деликатна, уравновесена и показа истински ценности, каквито вече рядко се срещат“, разкриха източниците.

Самата Надя обаче се почувства много зле от реакцията на Михов и се сви в ъгъла, очевидно опитвайки се да се пребори с чувството за вина, което я обзе. Как ще се развият отношенията им оттук нататък, предстои скоро да видим.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар