Бомба: Рени отврати Емануела, скандалът е чутовен! (виж какво направи пълничката чалгарка)

Бомба: Рени отврати Емануела, скандалът е чутовен! (виж какво направи пълничката чалгарка)
4.5 (90%) 2 votes

Емануела е силно разочарована и дори отвратена от постъпката на Рени!

Поп фолк дивата с изумрудените очи Емануела срещна дружен отпор от повечето съквартиранти още с влизането си в Къщата на Вип Брадър. Двете с Миглена Ангелова се сдушиха впоследствие, а още в началото Емануела търсеше приятелство и разбиране единствено от Рени.

Напълно естествено беше двете представителки на чалгата в шоуто да стоят една зад друга и да се подкрепят. Въпреки че ако Емануела знаеше как злобно я накова Рени още от мисията й с Борислав, друга песен щеше да пее.

Емануела

Рени отврати колежката си Емануела като започна да драпа със зъби и нокти към отбора на Ирина и умните. Зрителите прихнаха в кикот

Снощи обаче изпълнителката на „20 лева“ остана потресена и дори отвратена от поведението на по-възрастната си и пухкава колежка, която демонстративно опита да се намърда в групичката на интелектуалците.

Рени буквално се мажеше като масло на филия пред Ирина Тенчева и Вальо Михов, с неистови мераци да стане една от тях. Тя дори не отрази Миглена Ангелова и Емануела, които я поканиха на чашка и сладка приказка в хола.

„Рени се изложи страшно много. От ясно по-ясно е, че тези хора не я понасят и навън не биха пили и едно случайно кафе с нея. Но тя, горката, се комплексира на тема акъл и от известно време насам е готова и на глава да застане, само и само да не излезе простакесата на Къщата. След резила с Нобеловата награда, саркасцизма, Кольо Фичето, траките и още ред други обаче, и до Айнщайн да беше седнала, все тая. По-умна няма да стане“, смеят се потребители в социалната мрежа.

С предателското си отношение към Емануела обаче, Рени по-скоро изгуби по точки, защото както всички знаем, точно младата певица и водещата Миглена Ангелова са безспорните любимки на зрителите в този сезон на формата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Рени отврати Емануела, скандалът е чутовен! (виж какво направи пълничката чалгарка)”

  1. Екатерина

    Ное. 03. 2016

    Защо не оставите хората на мира , всеки си има глава на раменете и решава къде и с кого ще бъде ! Престанете вече да ни налагате мнението на вас журналистите ! Не оставихте някой не оплют и само глупост след глупост публикувате ! В крайна сметка едно пишете през деня , а вечерта гледаме съвсем друго ! Хайде стига вече писна ми от Клюките ви !

  2. Do Ekaterina

    Ное. 04. 2016

    Ekaterina, kato ne vi se chetat kliuki, zashto vlizate v saita Kliuki.bg? Niama logika.

Добавете коментар