Не е за вярване: Алекс Раева размаза Дончо! (Улмитатумът й го шокира)

Не е за вярване: Алекс Раева размаза Дончо! (Улмитатумът й го шокира)
5 (100%) 3 votes

Алекс Раева даде ултиматум на гаджето си

Алекс Раева твърдо е решила да направи това. Певицата и водещата, която ще води ново кулинарно предаване заедно с Рафи, накарала гаджето си да й обещае нещо. Хубавицата съвсем е превъртяла на тема деца и решила, че вече й е дошло времето, за да става майка. Чаровната изпълнителка е постигнала почти всичко в живота си.

36-годишната Алекс Раева обаче вече искала да има и най-милото на света- да държи в ръцете си своето бебе. Тя винаги отхвърляла тази идея, защото работата и кариерата досега й била на първо място. Но вече с диджей Дончо се намерили и двамата мислили еднакво, в една посока. В негово лице Раева намирала пълно щастие и било готова да направи и следващата стъпка, да стане родител.

Диджей Дончо не давал зор на Алекс Раева, за да си родят наследник. Той вече има едно дете от предишната си връзка и това положение напълно го устройвало. Толкова много, че предпочитал да не сменя памперси, а да пътува и да се отдава на развлечения, както досега го правели с любимата си. Водещата също не давала зор, до сега. Затова ултиматумът й му дошъл като шок!

Според клюката тя направила аборт от Слави Трифонов, с когото преди това имаше дълга връзка. Двамата обаче нямали перфектните отношения и хубавицата решила да накаже Дългия, като махне бебето му. Тогава била млада и неразумна, заради което се решила на глупавата постъпка.

Гологлавият шоумен обаче никога не й простил това заради което напълно я изтри не само от живота си, но и от шоуто и дори не искала да я вижда на снимки. Припомняме, че певицата нито веднъж не бе поканена на концертите на Слави.

Алекс Раева даде ултиматум на гаджето си

Алекс Раева даде ултиматум на гаджето си

Сега обаче нещата били коренно различни. Двамата с диджей Дончо се обичали повече от всичко, затова тя буквално го поставила натясно и изтръгнала от него обещание, че вече ще работят здраво за дете.

Дори го заплашила, че трябва да имат бебе преди да навърши 40-години. За водещата вече било настъпило точното време и Алекс Раева била напълно готова да поеме тази отговорност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар