Алекс Раева плаче в ръцете на Маги Халваджиян!

Алекс Раева плаче в ръцете на Маги Халваджиян!
4.5 (90%) 4 votes

Алекс Раева най-после получи признанието, което чакаше от 3 години!

Певицата Алекс Раева дълго време бе пренебрегвана от Маги Халваджиян, но нещата вече стоят другояче. Тя най-после участва в негов проект не като тв водеща или състезател, а с истинската си професия, научи екипът на Kliuki.bg.

Този път Александра е в ролята на жури. Това се случва в новото шоу „Пееш или лъжеш“. Най-накрая бившата на Слави Трифонов получава роля, свързана с музиката.

Алекс Раева е трогната от Маги Халваджиян

Алекс Раева е трогната от Маги Халваджиян

Според запознати, когато научила, че ще оценява талантите, Алекс Раева се разплакала от вълнение. Певицата била трогната, че най-после Маги Халваджиян е оказал своето доверие върху нея.

Както е известно, Александра беше водеща на X Factor и се говори от години, че изобщо не й е ставало приятно, че продуцентът не я кани за част от журито.

В същото време през формата като оценяващи минаха хора като Криско, Саня Армутлиева и самият Маги Халваджиян, които никога не са имали особени гласови данни.

„Алекс беше много обидена на Маги, че не я оценява. Затова реагира така емоционално при новата си роля.“ – споделят приятели на Раева.

Твърди се, че певицата дори се е разплакала в знак на признателност, след като научила хубавата вест. От година насам тя често си поплаква, тъй като е на хормонални инжекции, опитвайки да забременее.

Според слуховете, Алекс на няколко пъти е заплашвала Магърдич с оставката си в X Factor, но всеки път се е оказвало блъф. Тя така и не си позволи да напусне, въпреки обидата, понеже й трябват пари за ин витро процедурите, които опитва.

В крайна сметка някогашната изгора на Слави постигна своето, но само в професионален план, изнудвайки Маги Халваджиян да й даде по-широко поле на изява.

В личен аспект тя все още чака да зачене, но страхотната вест така и не идва, което я побърква.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс Раева плаче в ръцете на Маги Халваджиян!”

  1. ууууу

    Ное. 04. 2016

    Вчера само Алекс имаше точна предценка относно това,кои участници наистина могат да пеят,но Любо не и се довери .

Добавете коментар