Челен сблъсък! Ивон на Анелия изрече много тежки думи по адрес на Крисия (Как отвърна родителят й?)

Челен сблъсък! Ивон на Анелия изрече много тежки думи по адрес на Крисия (Как отвърна родителят й?)
3.7 (73.33%) 3 votes

Сред малките в родния шоубизнес също цари жестока конкуренция, а доказателство е скандалът между Ивон и Крисия.

Дъщерята на Анелия Ивон се изказа доста неласкаво по адрес на по-малката, но по-успешна от нея Крисия Тодорова. Наследничката на фолк певицата и Коко Динев се изцепи, че не харесва протежето на Слави и смята за нелепи сравнения й с Паша Христова, защото тя никога няма да достигне нейната класа, узна kliuki.bg.

Ивон на Анелия повече война срещу Крисия

Ивон на Анелия повече война срещу Крисия

Тези думи на Ивон съвсем очаквано стигнали и до ушите на Крисия и родителите й, които вече са свикнали да бъдат обект на злоба и завист, но този път те идват от доста неочаквано за тях място. Изказване по повод думите на Ивон реши да направи таткото Марин Тодоров, който трудно успя да скрие разочарованието и възмущението си. Той е категоричен, че обича децата, но някои просто са изпуснати в процеса на възпитание и затова хвърля по-голяма вина върху майката Анелия, която явно няма достатъчно време, за да научи дъщеря си как да се държи и как да говори.

Таткото на Крисия не изключва и варианта Ивон просто да е чула майка й да говори подобни неща и да е попила нейния пример. Той посъветва тийнейджърката първо да научи нотите и след това да прави подобни изказвания. Тодоров е категоричен, че в последните години талантливата му дъщеря е натрупала доста професионален опит и се чувства напълно спокойна на сцената, пише bgdnes.bg.

Последната изява на Крисия бе на концерта на Слави Трифонов на Орлов мост, където двамата изпяха „Моя страна, моя България“. По повод сравнението с Паша Христова, Марин Тодоров е категоричен, че дъщеря му не се старае да копира никой изпълнител, а гради свой собствен стил, който вече е станал доста разпознаваем. Той препоръчва на Ивон да вложи енергията си в нещо по-положително от това да злобее и й пожелава някога да достигне успехите на Крисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Челен сблъсък! Ивон на Анелия изрече много тежки думи по адрес на Крисия (Как отвърна родителят й?)”

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaw

    Ное. 04. 2016

    ДЕБЕЛАТА И грозновата иванка се пръска от завист и злоба. Чалгарска му работа- на светлинни години от Крисия, която познава цял свят. Де да знае горката иванка що е финес и възпитание.

  2. Кети

    Ное. 05. 2016

    Дрън-дрън. И стил, и класа, и опит не струват пред липсата на достатъчно силен глас с голям диапазон. Крисия няма гласовите възможности на Паша. Много добра певица е, но гласа на Паша го няма.

Добавете коментар