Тази истина за Ирина и Иван отвори очите на всички!

Тази истина за Ирина и Иван отвори очите на всички!
4.4 (88.89%) 9 votes

Ирина Тенчева има причина да е в Къщата и тя не е свързана с популярността й!

Вече два месеца се обсъжда защо Ирина Тенчева е влязла във „ВИП Брадър“, при положение че мъжът й е милионер. Иван Христов обаче вече не е това, което беше, и точно по тази причина е пратил жена си да се излага в ефира на Нова ТВ, научи Kliuki.bg.

Телевизионният продуцент все още се води изключително богат, но от 2 години насам той не регистрира такива печалби, каквито имаше преди. Виновник за това е скандалът с КТБ, който завлече Иван и Андрей с близо 1 млн. лв.

Ирина Тенчева се излага в Къщата заради проблемите на Иван с парите

Ирина Тенчева се излага в Къщата заради проблемите на Иван с парите

ТВ7 все още дължи на продуцентите тези пари, но те надали ще си ги получат някога, защото тази телевизия вече не съществува. Липсата им вкараа Христов и Арнаудов в доста по-сложни финансови ситуации.

100 бона за тях преди не бяха кой знае каква сума, но сега вече са от съществено значение. Затова Иван решил да се възползва от приятелството си с Нико Тупарев и да вкара жена си във „ВИП Брадър“.

По този начин той целял да свие разходите си поне за нея, тъй като тя не работи и на практика само му харчи от парите. В Къщата Ирина Тенчева има осигурено всичко и именно затова Иван настоявал пред приятеля си тя да остане до самия край, участвайки във финала на шоуто.

От своя страна бившата тв водеща също се радвала, че ще допринесе и тя с нещо за семейния бюджет. От години Иван я издържа и на нея вече започнало да й става неудобно.

Планът на Биг Брадър, в който да показва колко добър и сърдечен е образът на Ирина, изкарвайки я майката на Къщата, сякаш не сработи. Хората я разкриха още в началото и шансът й за крайната победа изглежда илюзорен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тази истина за Ирина и Иван отвори очите на всички!”

  1. Zlatena

    Ное. 05. 2016

    Урина Тенчева- Ирина е най тъпото зло чудовище в България.

Добавете коментар