Ники Кънчев атакува Боби, но от Къщата изхвърчаха Надя и Деси!

Ники Кънчев атакува Боби, но от Къщата изхвърчаха Надя и Деси!
5 (100%) 2 votes

Деси Цонева и Надя Иванова се простиха с „ВИП Брадър“!

Ники Кънчев се опита да изхвърли Борислав Комсийски от голямата игра, но не успя. Вместо това си тръгнаха Деси Цонева и Надя Иванова, видя Kliuki.bg.

Много от зрителите възразиха остро срещу поведението на водещия на шоуто спрямо Боби по време на елиминациите. Ники попита директно бизнесмена дали е милионер. Нещо, което потресе мнозина, както и самия Борислав.

Деси Цонева и Надя от "Елит" са аут от "ВИП Брадър"

Деси Цонева и Надя от „Елит“ са аут от „ВИП Брадър“

„Ако искат, да им представи банково извлечение. Що за глупав въпрос, нарочно го направи.“ – беснеят зрителите в социалната мрежа.

Самият Кънчев, явно информиран по време на рекламите за гафа си, побърза да се оправдае и да заяви на Боби, че просто го е пробвал, за да го подложи на натиск.

Според доста фенове на предаването обаче, Биг Брадър не е доволен изобщо от представянето на Борислав Комсийски, тъй като той не влезе и в един скандал, което шоуто иска от всеки участник.

Боби е може би единственият в Къщата, който запази трезвото си мислене и не изпадна в директни конфронтации с никого. Това до този момент му носи народна любов и изглежда все по-вероятно той да се превърне в основен конкурент за титлата.

Надя и Деси обаче вече няма как да се борят за тази титла. Двете дами събраха най-нисък вот и се простиха с шоуто. И двете обаче определиха за свой фаворит за крайната победа Ути Бъчваров.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар