Перфектен развод по Холивуд сценарий

Перфектен развод по Холивуд сценарий
4.4 (88%) 5 votes

Перфектен развод по Холивуд сценарий или Дрю Баримор и Уил Капълман. Двойката се разведе, но имат две дечица – момичета на по четири и две годинки.

В отношенията си двете звезди на киното бяха открити и близки, те имат много общи познати и приятели, общи интереси, хобита и за предстоящите празници са измислили много забавления за децата си, разказват приятели и колеги им.

Както те признават, не са влюбени и не са двойка, но са си много близки и са приятели в момента, което ги кара да прекарват много време заедно с децата си, пишат и в изданието за светски събития и хора „ЕВА“.

Детето на киното, днес млада жена с деца и кариера, тя вече е смела и доста зряла

Детето на киното Дрю Баримор, днес млада жена с деца и кариера, тя вече е смела и доста зряла

Често отиват на кино, пазар или водят децата на градина като истинско сплотено семейство. Всъщност са едни щастливи хора, които само се разведоха, но не живеят зле след това. Както споделят познатите на Дрю Баримор и Уил, те са много различни, но са приятели по между си, имат и децата си.

А дали това не е по-важно вместо скандалите и омразата?! Може да покажат пример за поведение на останалите обикновени хора, а и на не малко знаменитости, които се изпокараха за имоти и деца след разделите си, това е пагубно!

Наскоро обявеният развод на супер известните Анджелина Джоли и половинката й досега Пит едва ли ще последва добрия пример на описаната досега двойка.

Животът се променя, хората се променят, важно е да се излиза културно от всяка ситуация, споделят и познатите на Дрю Баримор и Уил, които са пример за добро поведение, поне засега, казваме и ние от изданието за новини Клюки.БГ. Желаем късмет на всеки от тях за в бъдеще!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар