Деси Цонева разкри една от измамите на „ВИП Брадър“

Деси Цонева разкри една от измамите на „ВИП Брадър“
3.5 (70%) 2 votes

Деси Цонева счита, че незаслужено е била нападана за участието си във „ВИП Брадър“!

Деси Цонева разкри някои неща, които зрителите на риалити шоуто не видяха. А именно това, че тя е плакала изключително много през първите си дни в Къщата, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че младата журналистка всъщност е показала, че страда за баща си, но това не е било излъчено. По този начин, дали нарочно или не, от шоуто са представили Десислава като човек, на когото не му пука за смъртта на Димитър Цонев.

Деси Цонева страда, но целенасочено не се разбра за това

Деси Цонева страда, но целенасочено не се разбра за това

Все пак Деси Цонева призна, че по принцип е човек, който предпочита да се усмихва в трудните мигове, отколкото да се самосъжалява. Затова е и влязла в Къщата, показвайки там по-ведрата си страна.

Деси разкри по Нова ТВ, че оттук нататък ще посвети голяма част от времето си на своята майка. Брадърката смята да заведе Мариана на места, на които не е била преди с Митко. По този начин журналистката се надява да направи изцяло нови спомени на майка си.

В крайна сметка Деси Цонева не спечели дивиденти от участието си във „ВИП Брадър“, но поне грабна тлъст хонорар, който смята да вложи във фондацията за баща й.

Говори се, че дъщерята на покойния Димитър Цонев е държала много да участва в шоуто и заради друго нещо. Тя се надявала така да напомни за себе си и да получи предложение за работа от Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар